Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Satu Mare informează

• publicat la: 2 martie 2022
Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Satu Mare informează

 

Urmare a diminuării numărului de solicitări transmise de beneficiarii serviciilor de ocupare către agențiile pentru ocuparea forței de muncă, toate procedurile aferente măsurilor aplicate de ANOFM în contextul pandemiei generate de răspândirea virusului SARS-CoV-2, publicate în platforma aici.gov.ro, au fost dezactivate.

Pentru accesarea în continuare a acestor măsuri, documentele necesare vor fi transmise în format electronic la adresele de e-mail ale Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Satu Mare, la adresa satu-mare@anofm.gov.ro.

Formularele necesare pentru accesarea serviciilor destinate diminuării efectelor pandemiei asupra mediului economic pot fi vizualizate pe site-ul ANOFM la secțiunea Persoane juridice/Formulare – https://www.anofm.ro/index.html?agentie=&categ=4&subcateg=12

De asemenea, pentru detalii suplimentare, agenții economici sunt rugați să contacteze agenția teritorială pentru ocuparea forței de muncă în raza cărora au sediul social.

(Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Satu Mare,  strada Ioan Ghica nr.36, telefon 0261/770237, e-mail: ajofm.sm@anofm.gov.ro).

 

Lasati un comentariu