Poliția informează

• publicat la: 16 decembrie 2020
Poliția  informează

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat la data de 15 decembrie a.c., activități de menținere a unui climat de siguranță rutieră, fiind prezenți pe principalele artere rutiere din județ, ocazie cu care au aplicat peste 70 de sancțiuni contravenționale.

Astfel, la data de 15 decembrie a.c., pe lângă activitățile de control desfășurate în contextul stării de alertă, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au efectuat activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier pe raza județului, ocazie cu care aplicat peste 70 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ  20 000 de lei.

Totodată polițiștii rutieri au procedat la reținerea a 3 permise de conducere și au ridicat 2 certificate de înmatriculare. 

 

Infracțiuni rutiere constatate de polițiști

  Ieri, 15 decembrie, în jurul orei 21.00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Satu Mare au identificat un bărbat, de 40 de ani, din Satu Mare, care se afla al volanul unui autoturism pe raza localității de domiciliu, sub influența băuturilor alcoolice și fiind implicat într-un eveniment rutier cu pagube materiale.

Astfel, în urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o concentrație alcoolică de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la o unitate spitalicească în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză cercetările continuă în cadrul dosarului penal întocmit în cauză.   

 

Mandat de executare a pedepsei închisorii pus în aplicare de polițiști

  Poliţiştii au identificat un bărbat, de 43 de ani, care deținea un mandat de executare a pedepsei închisorii.

Ieri, 15 decembrie, poliţiştii din cadrul Secției Poliție Rurală Negrești Oaș au identificat un bărbat, de 43 de ani, din Racșa, pe numele căruia Judecătoria Baia Mare a emis mandat de executare a pedepsei de 1 an detenţie, pentru comiterea de infracţiuni la regimul circulației.

Bărbatul îşi va executa pedeapsa în penitenciar.

 

Lasati un comentariu