Cai la păscut în Parcul Dendrologic Carei. Poliția Locală Carei își declină competențele

• publicat la: 15 februarie 2023
Cai la păscut în Parcul Dendrologic Carei. Poliția Locală Carei își declină competențele

Parcul Dendrologic Carei își pierde pe zi ce trece din frumusețea sa, din scopul pentru care a fost creat, acela de recreere. Cei care aleg să se plimbe acum  prin parc au șansa de a călca în vreo balegă de cal iar dacă folosesc noile aparate de joacă recent achiziționate riscă un mic accident.

Una dintre asociațiile care a pus mâna pe câteva clădiri din interiorul Parcului Dendrologic se ocupă cu creșterea cailor. La nici o sută de metri de Spitalul Municipal Carei, de Policlinică, se cresc cai.

Nu ajunge că avem grajd de crescut cai în Parcul Dendrologic  dar acum au făcut și gard electric în jur pentru ca să scoată caii la pășunat. Cai cumpărați de Primăria Carei de la Târgu-Mureș, pe banii careienilor.

Parcul Dendrologic Carei a ajuns să fie loc  de păscut pentru caii unei foste consiliere UDMR. Poliția Locală își declină competențele, că doar e  în subordinea Primăriei Carei iar șeful Poliției Locale ocupă funcția de conducere prin numire directă nu prin concurs.

Poliția Locală intervine doar când un careian de rând are  o movilă de balast în fața casei, pentru lucrări în gospodărie. Atunci sar agenții de la Poliția Locală cu amenzile.

Asociația Equus l-a avut ca membru fondator pe primarul evazionist Kovacs dar după ce am dat în vileag încrengătura de interese a binevoit să se retragă. Dar inițiază an de an proiect  pentru scutirea de la plata impozitelor a asociației Equus. Careienii care au rămas fără locuințe funcționale după explozia de anul trecut nu sunt scutiți de impozit pe imobil. Pentru ei nu se inițiază proiect de scutire de impozit de către primarul evazionist.

Din banii careienilor s-au cumpărat doi cai lipițani pentru asociația Equus de la societatea Twin Impex SRL, în valoare de 37.970,72 lei, plătiţi la 24 .10.2014, preşedinta asociatiei fiind este Veress Anna, angajată ca şi consilier în primăria Carei (conform Declaraţiei de avere şi interese semnată în data de 2 iunie 2015).

Ne vrem înapoi Parcul Dendrologic! Nu mai stați cu mâna întinsă la bugetul careian, mergeți și creșteți cai la periferia orașului așa cum se procedează peste tot  în lumea civilizată!

Țarc pentru cai la un obiectiv din Lista Monumentelor istorice din Carei la mică distanță de Spitalul Municipal

Administraţia careieană plăteşte utilităţile unei asociaţii fără acordul CL

Conflict de interese, declaraţii mincinoase, abuz la cel mai înalt nivel în Primăria Carei

,,Este de notorietate pe plan local,, că viceprimarul Keizer este membru fondator la Asociația Equus

E oficial! Municipiul unde se cresc doi cai în centrul oraşului la 100 m de Spital. Afacerile unei UAT şi ignorarea fiscului

Primăria Carei: Totul pentru grupul de interese

Liber pentru careieni la solicitări de scutiri de taxe și impozite. Fără discriminare!

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu