Szasz Lorand, consilierul primarului evazionist de Carei, atacă senatorul Șoșoacă și președinta ASTRA. Asociația Unirea scapă

• publicat la: 24 ianuarie 2021
Szasz Lorand, consilierul primarului evazionist de Carei, atacă senatorul Șoșoacă și președinta ASTRA. Asociația Unirea scapă

Nici la evenimentul din 24 ianuarie de la Monumentul Ostașului Român nu a reușit să ajungă Szasz Lorand, consilierul primarului evazionist din Carei. A fost  prea devreme pentru el. Nu a reușit să se  trezească. Așa că vrea să își mascheze absența prin atacuri la persoanele independente.

Szasz Lorand, consilierul primarului evazionist de Carei, care mângâia capul președintei interimare AUR Carei,  supune oprobiului public  senatorul  AUR av.Diana Șoșoacă și pe președinta ASTRA Despărțământul Aurel Coza, Daniela Ciută. E adevărat că Szasz Lorand îi făcea campanie electorală doamnei de la AUR pe vremea când era la ALDE așa cum scrie că programul ASTRA de Ziua Națională avea iz  de manele pentru că de la stația mobilă se auzeau cântece patriotice la volum maxim.  Despre faptul că asociația Unirea a adus tot o stație mobilă pentru Hora Unirii nu a mai scris astăzi, 24  ianuarie, că doar președintele asociației este al doilea său nănaș de cununie, domnul Hendea, și nu se face să îți critici nănașul. Cu tot respectul pentru asociația Unirea și pentru activitatea lor dar nu a existat nicio deosebire față de ASTRA în ce privește distanțarea  și masca la manifestarea din data de 24 ianuarie 2021.

Așa că în loc să își  facă publice Declarația de Avere  și Interese ca orice angajat din Primăria Carei, Szasz Lorand mai face o demonstrație a capacităților sale ,,profesionale,,. Nici atribuțiile sale din Fișa  postului nu le respectă din moment ce  nu a fost prezent la manifestarea la care a lipsit primarul evazionist Kovacs, șeful său direct.

Adică îl plătim din banii noștri regește ca el să stea acasă. Citiți primul punct de la Atribuțiile postului lui Szasz.

Szasz, mincinosul dovedit al  Careiului, este deranjat că Daniela Ciută nu poartă mască și nu respectă distanțarea la manifestarea de la Unirea Principatelor. Nu este deranjat că șeful său este un evazionist notoriu, că îl plătim pentru ca el să nu își îndeplinească obligațiile din fișa postului, că nu își postează Declarația de Avere și Interese.

El este deranjat doar de Daniela Ciută. La  fel cum a fost deranjat de toți șefii săi pe care i-a reclamat  pe unde a putut după ce a plecat de la locurile respective de muncă. Un denunțător sadea.

Asociația ASTRA a depus o solicitare de amplasare a unui catarg pe domeniul public din Carei dar i s-a refuzat pe  motiv că provoacă maghiarii, afirmație făcută în cadrul unei ședințe publice a CL Carei de către primarul evazionist Kovacs.

Acesta este consilierul primarului evazionist în parcarea din fața Primăriei Carei. Vede cineva să poarte mască?

Lasati un comentariu