Un evazionist din Arad fără imunitate prins la vama Urziceni

• publicat la: 17 ianuarie 2021
Un evazionist din Arad fără imunitate prins  la vama Urziceni

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Urziceni au identificat și predat autorităților competente un bărbat din Arad, căutat de autoritățile române pentru săvârşirea infracțiunii de evaziune fiscală.

În data de 15 ianuarie a.c., în jurul orei 18.25, în Punctul de Trecere a Frontierei Urziceni, județul Satu Mare, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră D.S., în vârstă de 36 de ani, din județul Arad.

La verificări, colegii noștri au constatat că bărbatul este căutat de autoritățile din țara noastră, pe numele acestuia existând un mandat de executarea a pedepsei cu închisoarea, emis de Tribunalul Arad. Bărbatul din Arad are de executat 5 ani pentru săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală.

Drept urmare, persoana a fost predată unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Satu Mare, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Spre deosebire de persoana menționată mai sus, pentru primarul din Carei instanța a decis în 2008 că valoarea evaziunii poate fi eșalonată și reținută din venitul lunar în proporție de 30%. Avantajul demnitarilor statului român.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu