Nu deranjați! Primăria Carei lucrează la buget

• publicat la: 23 februarie 2021
Nu deranjați! Primăria Carei lucrează la buget

Aflăm de la primarul evazionist Kovacs marea veste că bugetul pentru acest an va fi prezentat abia la finalul lunii martie. Rostirea a avut loc la ședința Cl din 16 februarie 2021 dar nu apare consemnată în Procesul Verbal al ședinței la fel cum nu apare nici faptul că se vor da gratuit consilierilor aleși tablete gratuite sau că specialiștii IT plătiți de primăria Carei nu au găsit de 1 an de zile programe pentru desfășurarea ședințelor online.

Secretarul care redactează Procesele Verbale i-a pus gând rău primarului și ascunde afirmațiile sale din cadrul ședinței CL din data de 16 februarie 2021 de la punctul Diverse.

În ce privește prezentarea proiectului bugetului pe anul în curs și anunțarea Dezbaterii Publice …nu trebuie să avem mari speranțe. Evazionistul Kovacs nu are  la inimă transparența  în administrație  chiar dacă el depinde total de banul public după ce a falimentat cu succes toate societățile sale de producție mic mobilier.

Pe pagina municipiului Satu Mare avem acces la proiectul de buget  pe anul în curs.

Nici nu e  de mirare că nu se poate finaliza  înainte de sfârșitul lunii martie proiectul de buget. Avem un director economic angajat la Primăria Carei, un șef serviciu Contabilitate  și puteți vedea mai jos câți angajați.

Credeți că e ușor ca atâtea persoane să ajungă la  un numitor comun care să fie apoi și acceptat de cei doi demnitari de la conducerea orașului?

.

Știm că cei din conducerea exclusiv UDMR a mun.Carei au nevoie de mai mult timp pentru a reacționa și a procesa informațiile, vezi cazul sensului giratoriu, al proiectelor pentru dezvoltarea orașului, dar aici e vorba de transparență  în primul rând.

Chiar nu plătim atâția angajați la Primăria Carei doar pentru  ca aceștia să ascundă roadele muncii lor sau Declarațiile de Avere  și Interese.

Buletin de Carei

.

comentarii

Raspunsuri

Lasati un comentariu