Ședință de Consiliu Local la Carei. Bătaie de joc pe bani publici

• publicat la: 8 februarie 2021
Ședință de Consiliu Local la Carei. Bătaie de joc pe bani publici

 

Ședință extraordinară de Consiliu Local anunțată de Primăria Carei pentru marți 9 februarie 2021 de la ora 13,00.

Consiliul Local Carei a reușit performanța de a nu ține  nicio ședință online din martie 2020 și până în prezent. Cele câteva întâlniri ale aleșilor locali din Sala Festivă au fost completate masiv cu ședințe  în format electronic adică materialele se trimit pe mail alături de formularul pentru vot. Nimeni nu se mai vede cu nimeni și nu mai discută cu nimeni. Se pare că există câțiva consilieri care mai au de acumulat informația necesară pentru a se putea conecta online.

Ordinea de Zi are 10 puncte. Se revocă o nouă Hotărâre de Consiliu Local și avem parte de  o nouă bătaie de joc la adresa banului public din partea administrației Kovacs-Keizer prin inițierea proiectului nr.4.

Adică se vor finanța din nou lucrări la clădirea Primăriei Carei pentru care deja s-au alocat finanțări din 2 surse, locale  și guvernamentale. A avut loc chiar  și o tăiere de panglică împreună cu mai marii PSD din guvernul Ponta. Acum se discută de alți bani pentru altă distracție. Nu mai aducem vorba despre faptul că la scurt timp după inaugurarea cu fast a sediului Primăriei Carei igrasia a ieșit la suprafață din pereții pentru care s-au cheltuit sume obraznice.

https://www.buletindecarei.ro/2017/07/bomba-igrasia-a-iesit-de-dupa-primele-2-milioane-de-euro-bagate-in-cladirea-primariei-carei.html

https://www.gazetanord-vest.ro/2014/10/victor-ponta-si-liviu-dragnea-au-inaugurat-noul-sediu-al-primariei-carei/

https://www.youtube.com/watch?v=yyuysW-bmjA

.

Aceasta e suma cheltuită de adminsitrația Kovacs-Keizer  pentru renovarea clădirii Primăriei Carei. Banii au fost  încasați de executantul lucrărilor dar o parte din lucrări au rămas…ca în imagine.

.

O imagine de la inaugurarea sediului actual al Primăriei Carei în prezența premierului Ponta de la acea vreme.

.

Buletin de Carei

https://www.buletindecarei.ro/2014/11/gaura-neagra-din-primaria-carei-guvernul-aloca-bani-dar-nu-urmareste-modul-de-cheltuire-a-lor.html

Lasati un comentariu