S-a înființat funcția de secretar general al Prefectului. Cine va fi numit la Satu Mare?

• publicat la: 17 martie 2021
S-a înființat funcția de secretar general al Prefectului. Cine va fi numit la Satu Mare?

La nivelul Instituțiilor Prefectului a fost  înfiinţată recent funcţia publică de secretar general care va asigura conducerea operativă a acestei instituţii. În timp ce agricultorii și firmele românești  sunt  supuse unui adevărat asalt ce nu are ca scop susținerea  și dezvoltarea lor, politicienii aflați la guvernare se joacă pe bani publici de-a înființarea de noi posturi pentru apropiații lor. Omul de rând se cocoșează sub povara prețurilor, a impozitelor pe care mulți politicieni nu le plătesc dar de băgat în seamă este doar în pragul alegerilor electorale.

Secretarul general va fi înalt funcţionar public, absolvent de studii superioare juridice, administrative, economice sau tehnice şi se subordonează nemijlocit prefectului. Ordinele prefectului vor fi contrasemnate de către secretarul general al instituţiei prefectului.

Salarizarea funcţiei publice de secretar general al instituţiei prefectului va fi la nivelul salarizării funcţiei publice de director general din cadrul administraţiei publice centrale de specialitate.
Dacă în județul Bihor UDMR nu a reușit să treacă de Ilie Bolojan și să numească prefect atunci s-au mulțumit și cu postul de secretar general al Prefecturii.

Rămâne de văzut cine va fi numit ca secretar general la Prefectura Satu Mare condusă de udemeristul Altfatter Tamas. Sursele din Prefectură vorbesc despre aducerea  celui mai apropiat apropiat al evazionistului din județ în semn de reconciliere și reconsiderare a relațiilor tensionate cu liderii sătmăreni iubitori de lalele. Chiar dacă tânărul a dat gata firma tăticului și nu are studii juridice, la ce încălcări ale legii se practică în Carei nu va fi nicio problemă pentru partenerul de guvernare al PNL-USR  una  în plus.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu