Candidatul sătmărean pentru postul de director al Casei de Sănătate nu s-a prezentat la concurs

• publicat la: 11 mai 2021
Candidatul sătmărean pentru postul de director al Casei de Sănătate nu s-a prezentat la concurs

Despre joaca de-a concursul pentru postul de director pe banii statului.

Acum un an  de zile era numită la conducerea Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Satu Mare, Daniela Florina Olariu, consilier grad profesional superior de la Compartiment Control. Prefectul Radu Bud a participat în data de 29 mai 2020 la instalarea noului președinte interimar– director general al Casei Județene de Asigurări de Sănătate Satu Mare.

Recent, a fost  organizat un concurs pentru ocuparea de drept a posturilor de director al Caselor Județene de Asigurări de Sănătate din cele 42 de județe.

În total au fost înscriși 54 de candidați, dar 21 au fost absenți. Printre cei absenți s-a numărat și candidatul din județul Satu Mare, actualul director interimar, Daniela Olariu.  Potrivit rezultatelor anunțate de Casa Națională de Asigurări de Sănătate, doar 5 din cei 33 de candidați prezenți la concurs au fost admiși.

Proba scrisă a fost organizată pe data de 6 mai, cu prezență fizică, la amfiteatrul Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti. Varianta extrasă a fost cea cu numărul II. Durata probei a fost de 3 ore.

Nu a fost încă făcut niciun anunț privind situația celor care nu s-au prezentat la concurs (directori interimari) dar probabil că politicul va rezolva problema.

Buletin de Carei

 

 

 

Lasati un comentariu