Se confirmă cele 54 de locuințe ANL aprobate în 2019 de Consiliul Local

• publicat la: 19 mai 2021
Se confirmă cele 54 de locuințe  ANL aprobate în 2019 de Consiliul Local

Pe Ordinea de Zi a ședintei CL Carei a figurat un proiect privind aprobarea Regulamentului pentru administrarea, exploatare și închirierea locuințelor construite prin ANL și gestionate de UAT Carei.

Nimeni nu a discutat despre conținutul proiectului care a fost supus doar la vot și aprobat. A intervenit administratorul public Beko Tamas, cel care nu își face public CV-ul din 2008 încoace.

Acesta a confirmat că rămân valabile cele 54 de locuințe aprobate în 2019 și dacă nu vor exista contestații la licitație, lucrările vor  putea demara peste 3 luni. Pentru a preveni orice ,,surprize,, Agenția Națională pentru Locuințe se va ocupa de construcție.

https://www.buletindecarei.ro/2020/02/s-a-stabilit-lista-de-prioritati-pentru-repartizarea-locuintelor-anl-la-carei.html

Construirea locuințelor a fost aprobată în ședința din 7 noiembrie 2019 când s-a aprobat transmiterea în folosinţă gratuită în favoarea Agenţiei Naţionale pentru Locuinţe, pe perioada realizării investiţiilor, a terenului situat în Carei, str. Tireamului nr. 86B, pe care se va realiza investiţia Construcţii locuinţe pentru tineri, destinate închirierii.

https://www.buletindecarei.ro/2019/11/agentia-nationala-pentru-locuinte-construieste-la-carei-54-unitati-de-locuit.html

 

Lasati un comentariu