Dublă lansare de carte la Carei

• publicat la: 24 iunie 2021
Dublă lansare de carte la Carei

Joi, 1 iulie 2021, de la ora 17.00, în Sala de simpozioane a Castelului Károlyi din municipiul Carei va avea loc o dublă lansare de carte, semnată Diana Cujba.

Intrarea la eveniment este liberă! Vă așteptăm cu drag!

Participanții la eveniment sunt rugați să respecte normele de prevenire a infectării cu noul Coronavirus. Purtarea măștii de protecție și respectarea distanțării fizice sunt obligatorii!

Doamna Cujba Diana s-a născut în București și este mama unui băiat, ofițer în Armata Italiei. Jumătate din viață și-a petrecut-o în străinătate: Italia, Austria, Germania. Este de formație asistentă medicală, cosmeticiană și mai nou, psiholog.

Are printre hobby-uri cititul și scrisul. Și-a desfășurat activitatea profesională și la Biblioteca Municipală Carei. Este legată de Carei prin mama ei și nu numai. A ales să-și lanseze cărțile în acest oraș de suflet, pentru a fi alături de prieteni, foști colegi și cunoștințe vechi.

În cadrul evenimentului, vor fi lansate volumele „Nuvele” și „Microbuzul cu opt locuri”. Primul este în parte reflexia propriilor experiențe de viață, al doilea, un mix între ficțiune și realitate. Vă invităm să vă bucurați atât de prezența doamnei Diana Cujba cât și de creațiile ei. Cu siguranță, experiența ei de bibliotecar i-a fost benefică actului creației. Întoarcerea ei în această locație nu este întâmplătoare.

Lasati un comentariu