Asalt împotriva Buletin de Carei

• publicat la: 9 iulie 2021
Asalt împotriva Buletin de Carei

Nu le-a plăcut materialul despre procurorul  ,,acoperit,, din Carei care spune că amenințarea cu moartea a unei persoane ce se expune mediatic  e ceva natural. Imediat a intervenit cenzura și blocarea vizibilității paginii Buletin de Carei. Articolele Buletin de Carei nu sunt pe placul celor ce sprijină conducerea excvlusiv UDMR a Primăriei Carei.  Nu le place niciun material informativ despre realitatea careiană, despre abuzurile și discriminarea practicată, despre politica antiromânească de la Carei.

Băieții șmecheri cu acces la rețelele sociale cred că dacă cenzurează Buletin de Carei, limitează vizibilitatea și împiedică distribuirea atunci nu se va mai afla  nimic din ce se petrece la Carei. Cât efort și chinuială, e drept …până și cu finanțare locală. Și totul degeaba. Pentru că drumul nostru duce doar înainte.

Așa a pățit aseară Luis Bratu din București când a dorit să distribuie materialul despre procurorul careian ,,acoperit,,.

Primim zilnic semnalări despre blocarea funcției de Distribuire a articolelor Buletin de Carei, despre interzicerea de postări de comentarii.  Se pare că am intrat în atenția serviciilor antiromânești cu finanțare românească din moment ce deranjăm prin luările de atitudine în ce privește politica locală antiromânească.

Nu puteți voi cenzura cât putem noi semnala despre realitatea careiană.

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu