Bingo! S-a aflat de unde provin aerele pe care și le dă consilierul primarului din Carei

• publicat la: 12 iulie 2021
Bingo! S-a aflat de unde provin aerele pe care și le dă consilierul primarului din Carei

Bingo! Nu știam de  unde i se trag atâtea aere consilierului primarului evazionist dar  iată că ne oferă chiar el explicația. Acesta recunoaște, în scris, pe blogul personal, că adoră conservele de ,,babgulaș,, care îi provoacă apoi …aere. Pe care le savurează ,,zăvorât bine  în casă,,. Nici nu vrem să ne închipuim la ce anume se poate deda un astfel de personaj care se zăvorește bine în casă.

Atenție! Pentru a evita o posibilă explozie de la acumularea de gaze trebuiesc deschise geamurile. Zăvorât bine în casă se supune riscurilor unei deflagrații. Mai ales dacă vrea să își aprindă și o țigară și scapără bricheta…că de la minte nici o șansă să iasă ceva scântei.

Nu cu puțin timp în urmă se dădea de ceasul morții și ne cerea pe mesaj privat rețeta de la sarmalele pe care le îngurgita la foc continu pe vremea când suna la ușa gosodarilor careieni.

În lipsa unei  gospodine care să îi satisfacă poftele alimentare a recurs  la conservele de ,,babgulaș,,. Deși e plătit  cu bani publici din România, Szasz nu știe încă denumirea în limba română de la ,,babgulaș,,. E drept că are un șef care e președinte la UDMR Carei și nu are pretenții de la el în ce privește cunoștințele de limbă română.

Ce ți-e și cu efectele secundare de la conservele astea…,,babgulaș,,.

Atât despre limba română și caracterul ei oficial din partea unui consilier personal al primarului municipiului Carei.

Cum vă spuneam, e o adevărată aventură să te manifești ca român la Carei. În Republica de la Carei din mandatul lui Cîțu. Procurorii consideră că e normal să fii amenințat iar consilierul primarului UATM Carei își bate joc de caracterul oficial al limbii române.

Buletin de Carei

PS. Conserva din imagine provine dintr-un magazin alimentar din Carei. Pe partea superioară este lipită o etichetă care se presupune că este în limba română dar ilizibilă din cauza caracterelor minuscule.

 

 

 

 

Lasati un comentariu