Prefectura Satu Mare NU ANUNȚĂ nici în 24 octombrie programul de Ziua Armatei de la Carei

• publicat la: 24 octombrie 2021
Prefectura Satu Mare NU ANUNȚĂ nici în 24 octombrie programul de Ziua Armatei de la Carei

Se încheie și ziua de 24 octombrie 2021 și Instituția Prefectului Satu Mare nu a făcut niciun anunț privind programul de la Carei al Zilei Armatei, zi ce coincide cu ziua eliberării orașului Carei în 1944 de sub ocupația hortystă instalată în septembrie 1940.

Prefectul Altfatter Tamas e interesat să apară în filmări cu inaugurări de obiective  pentru care nu și-a adus contribuția sau de promovarea unor statistici primite de la guvern. Pentru el Ziua Armatei nu prezintă importanță din moment ce nu e interesat de a face cunoscut careienilor programul ceremoniilor. Avem noroc cu Divizia 4 Gemina care se respectă și transmite orele la care va fi prezentă la Carei. Nici Primăria Carei nu face niciun anunț pentru ziua eliberării orașului, Ziua Armatei de la Carei.

Nu am uitat nici de sfidarea de Ziua Eroilor de la Carei când Prefectul, președintele Consiliului Județean și primarul Careiului, toți de la UDMR, au depus  toți o singură coroană de flori la Monumentul Ostașului Român pe care scria…CAREI. Adică niciuna dintre instituțiile statului român pe care le reprezintă și de pe urma cărora beneficiază de avantaje generoase nu a depus o coroană de flori.

https://www.buletindecarei.ro/2021/06/unde-sunt-coroanele-depuse-de-institutia-prefectului-si-consiliul-judetean-satu-mare-la-carei-de-ziua-eroilor.html

 

Lasati un comentariu