Rable abandonate pe domeniul public din Carei. Trotuare blocate

• publicat la: 6 octombrie 2021
Rable abandonate  pe domeniul public din Carei. Trotuare blocate

Primarul evazionist Kovacs nu îndrăznește să îi facă iresponsabili și pe cei pe care îi plătim ca să asigure respectarea legii 421 pe domeniul public din Carei? Doar pe cei care nu pun în aplicare directivele de acum fostului guvern Cîțu unde UDMR tăia  și spânzura? În loc să fie preocupat să asigure trotuare decente și circulabile, dă sfaturi medicale deși nu are nicio pregătire în domeniu.

Primăria Municipiului Carei, prin Poliția Locală, nu este deloc interesată de eliberarea domeniului public de maşinile abandonate care ocupă trotuarele.

Pe strada Dorului au prin rădăcini mai multe mașini cu număr de Sălaj. Priviți ce trotuare avem în municipiul Carei pe strada Dorului dar și ce rable parcate și uitate  pe domeniul public….

Potrivit legii 421/2002 privind regimul juridic al vehiculului fără stăpân sau abandonat pe terenuri aparținând domeniului public sau privat al statului ori al unității administrativ teritoriale, refuzul de a se conforma somației se sancționează cu amendă de la 1.000 la 2.000 de lei. Dar cum responsabilii cu respectarea legii nu emit somații, de ce să nu profite proprietarii și să blocheze în continuare căile pietonale de circulație?

Buletin de Carei

Lasati un comentariu