Tovarășul Kovacs de la Carei: ,,cadrele didactice sunt umiliți,,

• publicat la: 19 octombrie 2021
Tovarășul Kovacs de la Carei: ,,cadrele didactice sunt umiliți,,

Se petrece la Carei, un municipiu din România, după ce directorii de la 3 licee nu au obținut nici măcar nota 7 la examenul pentru post. Nici chiar directorul consilier judetean UDMR.

Analfabetul funcțional ne spune în timpul programului de la Primăria Carei că tovarășul Eugen Kovacs ,,consideră că concursul,,  organizat  pentru ocuparea funcției de directori a fost o bătaie de joc. O avea dreptate omul. Chiar așa. Cum poți să pui întrebări logice într-o perioadă în care nimic nu mai este logic? Spune cu subiect și predicat că ,, nu este logic nici faptul că aceleași întrebări s-au pus la un director de grădiniță, la unul de școală gimnazială, un liceu de profil tehnic sau la liceu cu profil teoretic,,.

Și are dreptate. Una dintre întrebări a fost asemănarea dintre un cuțit și lingură. La liceu trebuia să folosească în loc de lingură ,,polonic,,  la școala generală ,,lingură,,  iar la grădiniță…,,linguriță,, că doar știe el că și proiectele, unele sunt mai mari iar altele mai mici.

Nu pot mânca toți cu aceeași lingură.

Să nu fie chiar nicio întrebare despre cum să falimentezi o școală, cum să dirijezi o licitație de lucrări, cum să plătești lucrări neefectuate? Zău așa, ăsta a fost examen pentru directori?

Puteau să ceară ajutorul primarului evazionist din Carei iar la ultimele întrebări le dădea 4 răspunsuri corecte! Asta ca să nu greșească.

Examenele pentru funcția de director de școală ar trebui ținute de către Primăria Carei și cu siguranță ar reuși cine trebuie, nu ar exista surprize ca cele de acum.

Acestea sunt declarațiile date de primarul evazionist Kovacs consilierului și finului său în timpul programului  pentru care este plătit din bani publici…

A ajuns evazionistul si managerul de 4 societăți conduse spre faliment să emită pretenții de specialist în aprecierea calității unui concurs pentru postul de director de unitate de învățământ.

Buletin de Carei

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Primarul evazionist, versat în falimentări de societăți de producție mobilier, are pretenții de specialist în evaluarea calității concursului  pentru directori de școli după ce la nivel de Carei au picat testul directorii săi favoriți.

 

Lasati un comentariu