Școlile din Carei care pot începe cursurile cu prezența fizică a elevilor

• publicat la: 5 noiembrie 2021
Școlile din Carei care pot începe cursurile cu prezența fizică a elevilor

.

UPDATE:

După publicarea materialului cu procentele școlilor careiene în ce privește acceptarea de cadrele didactice a imunizării impuse, pe pagina Inspectoratului Școlar Satu Mare a fost publicată o nouă listă care cuprinde alte procente. S-a umblat doar la procentele școlilor care nu aveau baremul de 60%, la  Liceul Teoretic unde directorul nu a reușit să obțină la examenul pe post  notă de trecere și s-au gândit să îi ofere  o compensație.

Cine să mai verifice veridicitatea cifrelor postate că doar  și la raportările deceselor se aplică tot metoda manevrării în funcție de scopul urmărit.

Noile procente sunt:

Liceul Calasantius – 90%

Liceul Simion Bărnuțiu – 78%

Liceul Teoretic – 67%

Liceul Iuliu Maniu – 74%

Școala Vasile Lucaciu – 77%

Școala gimnazială nr.1 – 75%

Grădinița nr.1 – 54,54%

Grădinița nr.3 – 65%

……

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a adoptat, astăzi, 5.11.2021, o hotărâre care se referă la modul de desfăşurare a cursurilor – cu prezenţă fizică sau online – în funcţie de procentul de vaccinare anti-COVID a personalului care lucrează într-o unitate de învăţământ, informează Agerpres.

Pentru adaptarea modalităţii de desfăşurare a cursurilor din cadrul unităţilor de învăţământ la contextul epidemiologic actual, CNSU propune ca Ministerul Educaţiei şi Ministerul Sănătăţii să modifice Ordinul comun nr. 5.338/2.015/01.11.2021 prind aprobarea măsurilor de organizare a activităţii în cadrul unităţilor/instituţiilor de învăţământ în condiţii de siguranţă epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2 cu modificările şi completările ulterioare, în sensul prevederii următoarelor scenarii:
* desfăşurarea cursurilor zilnice, cu prezenţă fizică, la nivelul tuturor unităţilor de învăţământ preuniversitar în cadrul cărora un procent de minimum 60% din personal este vaccinat;
Integral pe Agerpres
.
La nivelul municipiului Carei există 3 unități de învățământ care nu au atins procentul de 60% solicitat, deci nu vor avea loc aici cursuri cu prezență fizică dacă e să ne luăm după indicațiile ministrului Educației.  Cu alte cuvinte, politicienii de la guvernare sacrifică procesul educațional românesc.
Procentul pentru unitățile școlare din Carei este următorul:
.
Liceul Calasantius – 90%

Liceul Simion Bărnuțiu – 78%

Liceul Teoretic – 54%

Liceul Iuliu Maniu – 74%

Școala Vasile Lucaciu – 75%

Școala gimnazială nr.1 – 75%

Grădinița nr.1 – 54,54%

Grădinița nr.3 – 46,34%

 

 

 

Lasati un comentariu