Campania “De Crăciun, SamCivica îndeplinește dorințe”

• publicat la: 23 decembrie 2021
Campania “De Crăciun, SamCivica îndeplinește dorințe”

De Crăciun, membrii SamCivica și sătmărenii  îndeplinesc dorințe. Zeci de cadouri pregătite cu drag pentru cei mici

Crăciunul este o sărbătoare magică, în special pentru cei mici, care trec prin emoția de a descoperi sub bradul împodobit cadourile mult visate. Din păcate, pentru copiii aflați în casele de tip familial, dar și pentru cei care provin din familii vulnerabile, bugetele cu greu pot face față realității zilnice și dorințelor celor mici și mari. Astfel, SamCivica și-a dorit să vină în sprijinul copiilor, pentru ca și aceștia să găsească sub pomul de Crăciun jucăriile, dar și obiectele de necesitate imediată de care au nevoie.

Grație implicării membrilor SamCivica, mai mulți sătmăreni inimoși au venit în sprijinul unor copii harnici din Halmeu. Au note bune la învățătură, dar din păcate familiile lor se confruntă cu lipsuri materiale acute.

Sătmărenii au demonstrat că sunt oricând pregătiți să întindă o mână de ajutor celor aflați în nevoie, astfel că membri SamCivica s-au putut baza și pe voluntari, care au venit în sprijinul fetelor și al familiilor acestora, achiziționând cadourile pe care și le-au dorit. În total, 18 cadouri au fost pregătite pentru fete, pentru frații și surorile lor mai mici și mai mari.

În plus, membrii SamCivica au achiziționat și 11 plăpumi, atât de necesare familiilor în acest sezon rece.

“Dorim să-i mulțumim colegei noastre, Bibiana, cea care a interceptat mesajele venite de la cei mici și ne-a ajutat în găsirea donatorilor dispuși să transforme dorințele lor în realitate”, a mai precizat Mihai Marcocean.

Ultima vizită din cadrul proiectului “De Crăciun, SamCivica îndeplinește dorințe” a fost la Casa “Maria”.

“Ne-am dorit foarte mult în această toamnă să avem acțiuni împreună cu copiii de la Casa „Maria”, dar din păcate, din cauza restricțiilor cauzate de pandemie, nu am reușit să ducem la bun sfârșit ce ne-am propus. Totuși, am vrut ca micuții și tinerii să nu uite de timpul petrecut împreună, să știe că ne gândim la ei. Alături ne-au venit și alți sătmăreni, care au fost dispuși să își doneze timpul și resursele pentru a le face o bucurie copiilor”, a precizat președintele SamCivica, Mihai Marcocean.

Am căutat cadourile potrivite, respectând dorințele lor, le-am împachetat cu multă dragoste și, ca să ușurăm munca Moșului, le-am dus personal la Casa “Maria”, pentru ca ele să ajungă la toți cei 14 copii, înainte de Ajunul Crăciunului.

SamCivica dorește să mulțumească tuturor sătmărenilor care s-au alăturat acestui proiect, care au pregătit cu drag și cu multă grijă pachetele pentru cei mici.

“Crăciun Fericit! Sărbători pline de bucurii și împliniri alături de cei dragi!”

Lasati un comentariu