Prefectura Satu Mare se mută în sediu nou, pe strada cu 3 denumiri. Activități suspendate până în 28 ianuarie

• publicat la: 20 ianuarie 2022
Prefectura Satu Mare se mută în sediu nou, pe strada cu 3 denumiri. Activități suspendate până în 28 ianuarie

Se suspendă activitățile serviciilor publice comunitare și de aplicare a apostilei în perioada 25-28 ianuarie 2022, dar și a activității curente a Prefecturii Satu Mare.

Astfel, persoanele programate în această perioadă în vederea înmatriculării vehiculelor, examinării teoretice sau practice în vederea obținerii permisului de conducere, pentru preschimbarea permisului de conducere sau pentru obținerea pașaportului (de orice tip) vor fi reprogramate în perioada ulterioară. Biroul Apostilarea documentelor va fi închis în toată această perioadă.

Începând de mâine, 21.01.2022, după finalizarea programului cu publicul începe acțiunea de relocare a aparatului de lucru al prefectului și a serviciilor publice comunitare în noul sediu administrativ al Instituției Prefectului Județul Satu Mare de pe strada Al. I. Cuza.

Registratura Instituției Prefectului va funcționa în continuare. Vă puteți adresa  doar pentru situații ce nu suferă amânare, prin mijloace la distanță (email contact@prefecturasatumare.ro sau fax 0261 715 683).

În situații de urgență, solicitarea pașapoartelor sau apostilarea documentelor se poate realiza la oricare din serviciile de specialitate din țară.

,,Ne cerem scuze pentru indisponibilitatea temporară a serviciilor și vă asigurăm că depunem toate eforturile ca procesul de relocare să se finalizeze în cel mai scurt timp,, specifică Instituția Prefectului Satu Mare.

Strada pe care se mută Prefectura Satu Mare este cea care are trei denumiri, Alexandru Ioan Cuza, Cuza Vodă și Eotvos.

O stradă cu 3 denumiri. Se întâmplă în municipiul Satu Mare

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu