Se confirmă din nou datoriile de la Piața Carei. Consilier nou din partea UDMR

• publicat la: 25 ianuarie 2022
Se confirmă din nou datoriile de la Piața Carei. Consilier nou din partea UDMR

Primăria Carei anunță o nouă ședință a Consiliului Local în format online, de fapt o nouă bătaie de joc la adresa locuitorilor care plătesc taxe  și impozite și care nu beneficiază de posibilitatea de a urmări desfășurarea dezbaterilor. Se ascunde și acum ședința din 24 noiembrie 2021, cele din decembrie 2021 iar acum se continuă cu cele din 2022. Fără transparență la Primăria și Consiliul Local Carei. Instituția Prefectului Satu Mare nu are nimic împotrivă, salariile să vină la timp și dacă se poate, sporite.

Adunarea consilierilor  locali careieni e prevăzută pentru data de 26 ianuarie 2022, ora 12,00 cică în format online. În Primăria Carei nu există niciun angajat specialist în IT care să poată reda desfășurarea ședințelor așa cum procedează Primăria Satu Mare sau Tășnad.

Pe Ordinea de Zi figurează 7 proiecte de hotărâri și o informare privind demisia consilierului Tabi Zsolt după câștigarea concursului de președinte Club Victoria Carei.

Apare din nou faptul că SC Piețe Parcări SRL are datorii restante așa cum a menționat în repetate rânduri Buletin de Carei. Mai mult, la această societate din subordinea CL Carei a avut  loc o deturnare de fonduri pe care nicio autoritate  nu dorește să o constate și cerceteze. Administrația pieței a încasat de la comercianți valoarea apei consumate dar …,,a uitat,,  să o vireze la societatea Apaserv SA. Din 2016 și până în 2019.

Toți au rețineri când vine vorba de abuzuri, discriminări, deturnări, licitații trucate și alte mârșăvii ce au loc în cadrul Primăriei cu conducere exclusiv UDMR din Republica de la Carei.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu