Doi candidați pentru postul de manager la Spitalul Municipal Carei. Primăria Carei și Spitalul Municipal nu informează oficial

• publicat la: 1 februarie 2022
Doi candidați pentru postul de manager la Spitalul Municipal Carei. Primăria Carei și Spitalul Municipal nu informează oficial

Ieri, 31 ianuarie 2022, a expirat termenul de depunere al dosarelor  pentru candidații la funcția de manager al Spitalului Municipal Carei. Doar 2 persoane și-au manifestat intenția de a candida pentru acest post.

Comisia de concurs este ținută la mare secret. Până la data de 3 februarie 2022 vor trebui verificate dosarele depuse de cei doi candidați iar în data de 10 februarie aceștia vor trebui să își susțină proiectele de management urmând ca în 11 februarie 2022 să fie anunțat rezultatul final.

După joaca de-a demisia vs. pensionare a managerului Elisabeta Raț, primarul evazionist Kovacs se chinuie să ne convingă că dr.Elisabeta Raț a fost  manager doar din 2014. Evident prin vocea consilierului de la cabinetul său care în timpul programului pentru care este plătit de careieni se ocupă de afacerile  lui personale.

Consilierul și finul primarului evazionist informează că dr.Elisabeta Raț a deținut doar din 2014 funcția de manager.

Din 2011 și până în 2014 a fost neoficial deținută? Că doar nu a funcționat fără conducere Spitalul Municipal Carei…iar la toate ședințele de CL din perioada 2011-2014, dr.Elisabeta Raț era prezentă în calitate de manager la Spitalul Municipal Carei.

Medicii careieni desconsideraţi de primarul Careiului

Pentru CORECTA informare a cititorilor, dr.Raţ Elisabeta  a preluat conducerea Spitalului Municipal Carei la data de 1 februarie 2011.

Până la data respectivă, dr.Raţ Elisabeta a ocupat funcţia de inspector al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Satu Mare unde a deţinut la un moment dat şi funcţia de director adjunct. Spitalul Municipal Carei se află în subordinea Consiliului Local Carei.

Probleme de memorie la angajații din Primăria Carei? Ce fel de afaceri se ascund?

Se scoate la concurs postul de manager al Spitalului Carei

La Spitalul Municipal Carei se înregistrează anual excedente de peste 2 milioane de lei și totuși pacienții trebuie să își cumpere unele medicamente. Există și situația în care medicii cumpără medicamentele necesare.

Pe pagina oficială a Spitalului Municipal Carei, Declarațiile de Avere ale conducerii dar nu numai nu sunt actualizate. Există doar pentru un singur an menționate.

Buletin de Carei

Dr.Marius Belbe, manager interimar la Spitalul Municipal Carei

..

Schimbare de manager la Spitalul Municipal Carei. Bâlbele Primăriei

 

Lasati un comentariu