Schimbare de manager la Spitalul Municipal Carei. Bâlbele Primăriei

• publicat la: 16 iulie 2021
Schimbare de manager la Spitalul Municipal Carei. Bâlbele Primăriei

După ce a participat la ședința consiliului de Administrație a Spitalului Municipal Carei din data de 5 iulie 2021 unde dr.Belbe Marius a preluat atribuțiile de manager în urma demisiei managerului Raț Elisabeta, primarul Kovacs se răzgândește și îl vrea manager interimar acum pe dr.Dragoș Ciprian. Bâlbele sunt la ordinea zilei la Primăria Carei. Directorul direcției de sănătate ne spune că nu se organizează concurs în următoarele 6 luni pentru ca  o zi mai târziu primarul să anunțe că se ține peste 3 luni. Primarul participă la ședința CA a spitalului unde atribuțiile managerului le preia dr.Belbe Marius dar apoi se sucește și nu îl mai vrea așa că decizia de numire este pentru dr.Ciprian Dragoș.

Jocurile de-a concursul pentru postul de manager continuă.

https://www.buletindecarei.ro/2021/07/uite-concursul-nu-e-concursul-pentru-postul-de-manager-la-spitalul-municipal-carei.html

Dr.Raţ Elisabeta  a preluat conducerea Spitalului Municipal Carei la data de 1 februarie 2011. Până la data respectivă, dr.Raţ Elisabeta a ocupat funcţia de inspector al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Satu Mare unde a deţinut la un moment dat şi funcţia de director adjunct. Spitalul Municipal Carei se află în subordinea Consiliului Local Carei.

Primăria Carei informează doar despre mandatul de manager al dr.Raț de după ce a dat concurs pe post nu și pentru perioada  în care a fost numită prin dispoziție de primar ca manager. Că doar din 2011 și până în 2014 a avut manager Spitalul Carei.

Câtă sforțare de a denatura adevărul din partea conducerii exclusiv UDMR a municipiului Carei.

https://www.buletindecarei.ro/2021/07/spitalul-municipal-carei-schimbarea-managerului-si-dezinformarile-marca-opinie-de-carei.html

.

Ce jocuri se fac cu demisia și pensionarea managerului Raț?

Lasati un comentariu