Dr.Marius Belbe, manager interimar la Spitalul Municipal Carei

• publicat la: 6 iulie 2021
Dr.Marius Belbe, manager interimar la Spitalul Municipal Carei

Careienii nu  merită să fie informați de schimbarea conducerii de la Spitalul Municipal Carei?! Disprețul față de contribuabilul careian a fost ridicat  la rang de politică locală de către conducerea exclusiv UDMR a municipiului Carei. Grupul de interes care conduce de fapt orașul desconsideră careienii și îi solicită doar pentru ajutor la curățenia orașului sau pentru plata taxelor și impozitelor.

Anunțam la data de 1 iulie 2021 că la Spitalul Municipal Carei managerul Rat Elisabeta și-a depus demisia. Faptul nu a dorit să fie confirmat nici de directorul DSP Satu Mare și nici de către directorul Direcției de Sănătate din Primăria Carei. Și totuși….cu tot efortul lor de a ascunde realitatea, demisia există.

Ieri, 5 iulie 2021, a fost instalat în funcția de manager interimar dr.Belbe Marius, fost director  medical, în prezența primarului evazionist Kovacs.

Surprinde ascunderea acestei schimbări de manager de către Primăria Carei și de consilierii activi ai primarului când vine vorba de atacat careienii cu atitudine. Fapt ce confirmă încă o dată pentru ce anume au fost angajați și plătiți regește.

Varna  Levente, directorul Direcției de Sănătate  nu a făcut  niciun anunț privind noul manager interimar instalat în prezența primarului Kovacs în cursul zilei de ieri.

Pe pagina oficială a Spitalului Carei figurează ca manager proaspătul demisionar. La o zi după schimbare. Cât mister din partea Primăriei Carei…..la fel ca în cazul Achizițiilor Publice sau al CV-urilor primarului și viceprimarului.

 

Buletin de Carei

….

Citiți și distribuiți Buletin de Carei, singura sursă de informații reale.

Cenzura Facebook lovește ca de obicei pagina Buletin de Carei în urma publicării materialelor informative despre CAREI.  Suntem blocați la încărcat imagini, suntem raportați de mercenarii grupului de interese care a acaparat orașul. Se tem că informația ajunge la cititori! Traficul postărilor este limitat iar distribuirea este ori blocată ori  restricționată la  un anumit număr. Mai mulți cititori au semnalat faptul că nu li se permite distribuirea postărilor Buletin de Carei și nici comentariile nu le apar. Postările noastre ajung pe paginile oamenilor în feed NUMAI prin share-urile pe care le dați voi, cei care apreciați. Fiți pe pace, mergem mai departe.

Distribuiți.

Lasati un comentariu