Liberalii sătmăreni trimit un bistrițean pe funcția ce le revine la Ministerul Mediului

• publicat la: 12 februarie 2022
Liberalii sătmăreni trimit un bistrițean pe funcția ce le revine la  Ministerul Mediului

Potrivit presei bistrițene și propolitica.ro, bistrițeanul Alin Seserman, consultant politic , fost membru PNȚCD, PD, PDL și PNL, dar și M10, partid al Monicăi Macovei, din partea căruia a și candidat la funcția de primar al Bistriței în 2016, a fost desemnat să ocupe o funcție de secretar de stat din partea PNL Satu Mare la Ministerul Mediului condus de  un reprezentant UDMR. Chiar nu merită niciun liberal sătmărean funcția de secretar de stat în Ministerul Mediului?

După ce Robert Sighiartău a fost acceptat de Ludovic Orban pe funcția de secretar general al PNL în 2018, Alin Seserman, care a trebuit să demisioneze din PNL pentru a candida din partea M10 la primăria Bistrița, va gravita în jurul lui Robert Sighiartău când acesta ocupa un birou în Modrogan, dar va consilia și parlamentari, printre care și pe un politician din Satu Mare.

Cu toate acestea, Alin Seserman, prin firma sa Appela din Cluj-Napoca, conform celor de la Rise Project, s-a ocupat de campania electorală parlamentară a celor de la AUR și  a primit 143.900 de lei pentru serviciile electorale furnizate Alianței, ceea ce înseamnă circa 10% din totalul decontărilor de stat pentru cheltuielile din campanie. Reamintim că în campania electorală pentru Parlament din decembrie 2020, fratele său, Marcel Seserman a candidat pentru un loc în Camera Deputaților pierdut ”la mustață”. Între timp, Marcel Seserman, care atunci era președinte al AUR BN, a demisionat din partidul lui George Simion.

PE SURSE: Deoarece, în cadrul ministerului respectiv există două posturi ocupate de secretari de stat, unul revenind unei persoane cu pregătire în domeniu, există varianta înființării unui post pentru Alin Seserman.

Alin Seserman, apropiat al lui Robert Sighiartău ar fi fost desemnat să ocupe o funcție de secretar de stat în Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor. Propunerea a venit din partea PNL Satu Mare

 

Lasati un comentariu