Luna manifestărilor cultului reformat la Carei

• publicat la: 25 martie 2022
Luna manifestărilor cultului reformat la Carei

În perioada 29 martie – 12 aprilie 2022, la Castelul Károlyi va avea loc expoziția de afișe intitulată „Digital Smog”.

Aceasta expoziție este parte integrală și reprezintă lucrările premiate în cadrul proiectului Publicritic, fiind un proiect lansat în anul 2021 de Facultate de Artă al Universității Creștine Partium din Oradea în colaborare cu Zilele Sf. Ladislau, tot  din Oradea.  Universitatea Creștină Partium este finanțată de către Episcopia Reformată Piatra Craiului, de către Guvernul Ungariei și de către comunitatea maghiară din Transilvania.

Organizatorii îi așteaptă pe toți cei interesați la vernisaj, care va avea loc pe 29 martie de la ora 18.00.

Intrarea la vernisaj și vizitarea expoziției este gratuită.

Evenimentul este organizat de Fotoclubul „Vasile Vénig László” din Carei, cu sprijinul Fundației Centrul de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi”.

Miercuri, 23 martie 2022, de la ora 18.00, la Teatrul Municipal Carei, studenții Facultății de Teologie Reformată și Muzică de la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca au susținut un concert de ,,muzică variat,,.

Administrația Kovacs-Keizer susține necondiționat toate manifestările cultului reformat, ignorând faptul că în Carei avem și 6 biserici românești ai căror enoriași ar fi bucuroși să asiste și ei la manifestări ale universităților creștine românești. Cuplul Kovacs-Keizer se comportă dictatorial și refuză egalitatea în drepturi a careienilor.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu