Pataki Csaba, președintele Consiliului Județean Satu Mare ne lasă fără o clădire de patrimoniu la Carei

• publicat la: 2 mai 2022
Pataki Csaba, președintele Consiliului Județean Satu Mare ne lasă fără o clădire de patrimoniu la Carei

Consiliul Județean Satu Mare, președinte Pataki Csaba și cei 5, CINCI, consilieri județeni din Carei, se fac vinovați de degradarea clădirii ce face parte din  ansamblul de clădiri monument istoric de pe strada Iuliu Maniu. De câți ani e abandonată clădirea din centrul orașului din moment ce  intrările din curte sunt acoperite de o pădure de arbori? Numele președintelui CJ Satu Mare și a celor 5 consilieri județeni din Carei vor rămâne în istoria locală ca fiind cei care au abandonat și au refuzat să întrețină o clădire monument istoric.

GALERIE FOTO

Una dintre clădirile de patrimoniu din Carei este supusă distrugerii datorită nepăsării Consiliului Județean Satu Mare, președinte Pataki Csaba. Acesta își face un titlu de glorie din a veni la Carei și a transmite mesaje care nu reflectă crunta realitate.  Pataki Csaba preferă să se lase dus de mână la Carei de către un primar evazionist decât să mai arunce o privire  și pe unde ,,nu umblă popa,,.

Așa se face că ne vorbește despre standardul ridicat de viață de la Carei dar nu precizează la care anume standard se referă. Sau poate că domnia sa are alte standarde decât cele cu care noi, careienii am fost obișnuiți până la venirea echipei pe care o susține necondiționat.

Clădirea de o arhitectură aparte de pe strada Iuliu Maniu nr.19 aparține de Consiliul Județean. Aici au fost cabinete medicale și era în bună stare de funcționare. Interese ascunse au făcut ca proprietatea Consiliului Județean Satu Mare de pe strada Iuliu Maniu nr.19 din Carei să fie  lăsată să se degradeze fără a se interveni!

După numeroase semnalări ale redacției Buletin de Carei, s-au alocat niște fonduri pentru refacerea șarpantei, deja putrezite. Fondurile s-au alocat dar lucrări…IOC!

Plasa roșie care acoperă clădirea de 1 lună nu se pune  ca lucrare de urgență domnule Pataki! Cine a palmat banii?

Cât vă mai bateți joc de careieni și orașul Carei?!

Înafară de a veni în vizite electorale, președintele Pataki nu a contribuit cu nimic la dezvoltarea Careiului. Ba mai mult, vine  la Gala sportului careian imediat după ce Federația Națională de Atletism a acordat titlul de Cea mai longevică competiție sportivă din țară care este Cupa 25 Octombrie iar el nu amintește nimic de performanță darmite să mai și felicite organizatorii. A refuzat să participe la cea mai amplă manifestare culturală din județ în octombrie 2017, Adunarea Generală ASTRA, cu participare  internațională. La fel cum a refuzat să participe la dezvelire bust Mihai Eminescu la Carei. Am avut  la Carei un accident de muncă mortal dar pentru că era în cauză firma de casă, nici măcat instituțiile abilitate  nu au dat vreun comunicat darmite să ia măsuri.

Pataki Csaba și cei cinci consilieri județeni din Carei își bat joc  de clădirea de pe strada Iuliu Maniu nr.19 și dau dovadă ori de incompetență ori de rea voință.

Nu aveți dreptul să desconsiderați clădirile istorice ale Careiului, nu aveți dreptul să reprezentanți alte interese decât ale întregii comunități!

Respectați dacă vreți respect!

Imaginile groazei sau când Consiliul Județean Satu Mare e proprietarul clădirii din Carei….

Avem cinci consilieri județeni careieni. Toți reprezintă interesele ONG-ului UDMR

Consiliul Județean lasă pradă uitării o clădire din Carei aflată în proprietatea sa

Buletin de Carei

Lasati un comentariu