Analize medicale plătite în monedă românească primite doar în limba maghiară la Satu Mare

• publicat la: 25 iunie 2022
Analize medicale plătite în monedă românească primite doar în limba maghiară la Satu Mare

În Satu Mare poți avea surpriza de a primi rezultatele analizelor medicale  în limba maghiară deși ai plătit în monedă românească iar medicul a vorbit la consultație  în limba română.

Potrivit jurnaldesatumare.ro, o sătmăreancă a primit  rezultatul analizelor medicale în limba maghiară. Atunci când a spus la recepție că ea este româncă, nu știe limba maghiară și având în vedere că a făcut investigațiile respective într-o clinică din România și era mai mult decât normal ca rezultatul analizelor să îl primească în limba română, răspunul primit ar fi fost să le ducă la traducător dacă le dorește în limba română.

Recepționera a spus cu nonșalanță că medicul curant este din Ungaria și dânsa acolo trimite analizele iar rezultatele vin în maghiară. Mai mult decât atât, sătmărencei i s-a spus că această clinică are medic și din România și a fost întrebată de ce nu s-a programat la el, iar răspunsul a fost simplu: “Am făcut o programare la un doctor ginecolog, nu am făcut o programare la un doctor român sau maghiar fără niciun rasism, că nu sunt rasistă”….Sătmăreanca susține că în timpul consultației doamna doctor a vorbit în limba română.

sursa jurnaldesatumare.ro

 

comentarii

de GORUN la 29 august 2022 - 04:43

Doamna să dea în judecată clinica respectivă, astfel le vor măi scădea din nivelul incomensurabil de impertinență.

Lasati un comentariu