AMR 4 zile până la finalul Recensământului populației. Primăria Satu Mare trece la amenințări, la Carei se ascund numele recenzorilor

• publicat la: 20 iulie 2022
AMR 4 zile până la finalul Recensământului populației. Primăria Satu Mare trece la amenințări, la Carei se ascund numele recenzorilor

Au mai rămas câteva zile până la expirarea termenului prelungit pentru Recensământul populației și locuințelor. Primăria Satu Mare amenință cetățenii cu Poliția Locală care va da amenzi pentru persoanele care nu s-au recenzat deși legea prevede sancțiuni doar pentru cei care refuză recenzarea.

La Carei nu s-au făcut publice  numele recenzorilor și străzile pe care acționează, dovadă că iar au ceva de ascuns.

Primăria Tășnad a publicat pe pagina sa oficială toate listele cu străzile din localitate  și numele recenzorilor cu tot cu numărul de telefon unde pot fi contactați. La Tășnad se poate lucra transparent.

În municipiul Carei, Buchmüller Boglárka este ,,Coordonatorul UAT,, și la solicitările noastre privind publicarea listelor cu recenzorii, numărul de telefon și străzile ne-a comunicat: ,, Numerele de telefon nu sunt publice, al meu este singurul care a fost publicat mai devreme. Eu dirijez apelurile către cei care se ocupă de recensământ,,. Scurt  și la obiect. Adică nu e voie să știm prea  multe despre cei plătiți din banul public. Doamna  în cauză este fiica fostului consilier UDMR, Tabi Zsolt, actualul director de la CSM Victoria.

Recensământul populației și locuințelor ia sfârșit la data de 24 iulie 2022.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu