Primarul evazionist din Carei scoate din buzunarul careienilor 80 de mii de lei pentru un eveniment privat

• publicat la: 13 iulie 2022
Primarul evazionist din Carei scoate din buzunarul careienilor 80 de mii de lei pentru un eveniment privat

Primarul evazionist din Carei dispune după bunul său plac de funcția pe care o are și inițiază proiecte de hotărâre atunci când e vorba de grupuri agreate, uitând că la bugetul local contribuie toți careienii.

Camera Meșteșugarilor Satu Mare a solicitat Primăriei Carei, la finalul lunii mai 2022, fonduri pentru a organiza ,, o sărbătoare exclusivă în care membrii asociației economice germano-română pentru reginunea de NV, camera meșteșugarilor Satu Mare și prietenii, colaboratori din mediul de afaceri, politică, cultură și diplomație,,!

În cel mai scurt timp posibil, primarul evazionist s-a executat și a inițiat proiect de hotărâre pentru ședința CL din data de 7 iunie 2022. Ca să nu bată la ochi alocarea rapidă de fonduri, Primăria Carei a participat în calitate de partener la evenimentul monden prin fundația Centrul de promovare a turismului cultural, acea fundație  prin care  și-a achiziționat autoturismul Renaul Fluence.

Pentru Camera Meșteșugarilor Satu Mare nu e nevoie să întocmească documentație  pe Legea 350 așa cum procedează alte asociații care au nevoie de sprijin financiar. Din moment ce este suficient să trimită o simplă adresă la Primăria Carei iar primarul evazionist să aprobe suma de 80 de  mii de lei din banii careienilor, nu din ai lui. La fel s-au petrecut lucrurile și în cazul evenimentului automobilistic Rally Sprint pentru care s-au alocat tot  în ședința din 7 iunie 2022 fonduri de 70 mii lei, doar că la acel eveniment au avut voie să participe toți careienii.

Menționăm că din anul 2008, primarul evazionist nu a contribuit  cu niciun leu la bugetul local.

Adresa camerei meștesugarilor face referire, cu tupeu și obrăznicie, la bunăstarea cetățenilor ca motivație  pentru obținerea de bani din bugetul local careian. Nu se specifică la care cetățeni se face notificare din moment ce careienii de rând nu au avut dreptul să participe, ba chiar au fost scoși afară din parcul dendrologic în perioada derulării evenimentului exclusivist.

Cu alte cuvinte, prietenii Camerei Meșteșugarilor Satu Mare, colaboratorii lor din mediul de afaceri, politică , cultură și diplomație,, au avut nevoie de banii careienilor pentru un eveniment privat. Doar 80 de mii de lei pentru o prezentare de modă.

Să le meargă așa de prost afacerile celor din imagini încât să ceară de la Primăria Carei fonduri pentru a participa la  o prezentare de modă în Parcul Dendrologic Carei?

Cătălin Botezatu la Carei la o prezentare de modă privată susținută cu 80 de mii lei de Primăria Carei. Acces interzis pentru careienii de rând

Buletin de Carei

Lasati un comentariu