Acțiune de amploare a polițiștilor în municipiul Satu Mare. La Carei se țin ascunse accidentul mortal de muncă, deturnarea de fonduri de la piața și dubla finanțare a unei porțiuni de drum

• publicat la: 8 octombrie 2022
Acțiune de amploare a polițiștilor în municipiul Satu Mare. La Carei se țin ascunse accidentul mortal de muncă, deturnarea de fonduri de la piața și dubla finanțare a unei porțiuni de drum
Ieri, 7 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Satu Mare-Biroul de Ordine Publică, Biroul de Investigații Criminale, Biroul Rutier, precum și colegi din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, au desfășurat activități informative pe întreaga rază a municipiului Satu Mare, în vederea prevenirii oricăror fapte antisociale.
În acest sens, polițiștii au fost prezenți atât în traficul rutier, cât și în spații aglomerate sau în proximitatea unor localuri, unde au oferit recomandări, sfaturi preventive, precum și informații referitoare la legislația în vigoare.
Astfel, atât adolescenții, cât și persoanele adulte au putut afla din partea polițiștilor efectele nocive ale consumului de alcool sau a unor substanțe psihoactive.
Totodată, cetățenii au fost informați și cu privire la cauzele generatoare, formele de manifestare ale faptelor comise cu violență, modalitățile de gestionare a situațiilor conflictuale și prevederile legislative ce reglementează acest segment de criminalitate.
Nu în ultimul rând, polițiștii rutieri au purtat discuții cu participanții la trafic, în special cu privire la cauzele generatoare de accidente rutiere grave, în vederea conștientizării importanței respectării normelor rutiere.
Pe această cale, conducătorilor auto le-a fost recomandat să adopte o conduită preventivă la volan și să respecte legislația rutieră în vigoare, expunându-le totodată consecințele negative ale nerespectării acestora.

Astfel de activități informativ-preventive au rolul de a le prezenta cetățenilor importanța respectării legii, astfel încât fiecare dintre aceștia să devină mai responsabil și, implicit, să contribuie la asigurarea și menținerea unui climat de ordine și siguranță publică.

Polițiștii sătmăreni se vor afla mereu la datorie, în slujba dumneavoastră! Doar conlucrând, putem avea o lume mai bună!

Așteptăm acțiuni similare  și la Carei mai ales că aici se ține ascuns de doi ani de zile accidentul mortal de muncă ce a avut loc pe porțiunea de drum din fața  Monumentului Ostașului Român precum și deturnarea de fonduri de la piața alimentară din perioada 2016-2019 sau dubla finanțare a unei porțiuni de drum de pe bdul 25 octombrie.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu