Acțiune de amploare a serviciilor din MAI cu sprijinul Parchetului Carei. NIMIC despre deturnarea de fonduri de la Piața agroalimentară sau despre accidentul mortal de muncă

• publicat la: 8 decembrie 2023
Acțiune de amploare a serviciilor din MAI cu sprijinul Parchetului Carei. NIMIC despre deturnarea de fonduri de la Piața agroalimentară sau despre accidentul mortal de muncă

CINCI bărbați din Satu Mare AU FOST REȚINUȚI de polițiști pentru săvârșirea mai multor INFRACȚIUNI, informează IPJ SATU MARE.

Nicio informație despre vreo acțiune a Parchetului de pe lângă Judecătoria CAREI privuind deturnarea de fonduri de la Piața agroalimentară din subordinea Primăriei Carei. Prim procurorul careian a aprobat un dosar penal deschis pentru a masca deturnarea de fonduri dar nu a reușit decât să se facă de râs în instanța care  a constatat că nu există nicio probă care să confirme fapta penală și a dispus clasarea dosarului din lipsă probe.

Deturnarea de fonduri de la Piața agroalimentară Carei trecută sub tăcere

Acțiune de amploare a polițiștilor în municipiul Satu Mare. La Carei se țin ascunse accidentul mortal de muncă, deturnarea de fonduri de la piața și dubla finanțare a unei porțiuni de drum

Făcătura cu ,,polițista falsă în piața Carei ,, nu a putut fi dovedită de Poliție și Parchet

Nicio informație despre accidentul MORTAL de muncă din centrul orașului Carei din luna noiembrie 2020.

S-au împlinit 3 ani de la accidentul mortal de muncă de la Carei. Caz mușamalizat

Așteptăm intervenția organelor abilitate și în Republica de la Carei unde  NU EXISTĂ NICIUN ROMÂN în conducerea orașului. Sau la Carei nu aveți undă verde pentru cercetarea infracțiunilor comise de cei din grupul de interese din cadrul Primăriei?

La data de 5 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Satu Mare, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria CAREI, au organizat și desfășurat o acțiune, într-un DOSAR PENAL în care cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de înșelăciune, tentativă la înșelăciune, complicitate la fals privind identitatea, participație improprie sub forma instigării la fals intelectual, instigare la fals privind identitatea, instigare la participație improprie la fals intelectual.

Au fost puse în executare PATRU mandate de PERCHEZIȚIE DOMICILIARĂ, în județul Satu Mare, în urma cărora au fost ridicate mai multe documente. Totodată, a fost dispusă MĂSURA REȚINERII pentru o perioadă de 24 de ore față de CINCI bărbați, cu vârste cuprinse între 33 și 66 de ani, toți din SATU MARE.

În urma verificărilor efectuate, s-a reținut faptul că, în perioada iunie-noiembrie a.c., cei cinci bărbați AU PROFITAT de NAIVITATEA mai multor persoane și, sub diverse pretexte, AU PRETINS și PRIMIT actele de dobândire a unor imobile, precum și acte de identitate. Ulterior, o persoană cu o fizionomie asemănătoare victimei s-ar fi prezentat în cadrul unui birou notarial, în vederea întocmirii unei procuri speciale de vânzare a imobilelor. PREJUDICIUL potențial este estimat la 300.000 de lei.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Satu Mare.

Lasati un comentariu