Despre ajutorul pentru încălzirea locuinței. Informații pe pagina Primăriei Satu Mare nu și la Primăria Carei

• publicat la: 3 octombrie 2022
Despre ajutorul pentru încălzirea locuinței. Informații pe pagina Primăriei Satu Mare nu și la Primăria Carei
La Primăria Carei se doarme  pe bani publici. Primăria Municipiului Satu Mare prin Direcția de Asistență Socială Satu Mare a anunțat încă de acum 2 zile despre procedura de acordare a ajutorului pentru încălzirea locuinței și a suplimentului pentru energie.
La Primăria Carei nu se face public nimic. Angajații din Primăria Carei, plătiți de careieni, pentru emiterea de comunicate și materiale informative sunt ocupați cu urmărirea celor care dau Like la postările Buletin de Carei.
Abia după semnalările Buletin de Carei apar detalii despre proceduri care se adresează celor nevoiași.

Astfel, conform Legii nr.226/2021, persoanele singure cu venituri nete lunare de până în 2.053 lei, precum și familiile cu venituri nete lunare pe membru de până la 1.386 lei, realizate în luna anterioară depunerii cererii, pot solicita ajutorul pentru încălzirea locuinței.

Primăria Satu Mare anunță că solicitările pentru ajutorul de încălzire se depun în perioada 17-31 octombrie. La Carei nu se grăbește nimeni din Primărie să anunțe condițiile acordării de ajutor de încălzire. Nici despre atâția oameni care dorm pe stradă sau pe scaunele din spate ale  unei mașini. Viceprimarul pensionar Keizer are în fișa postului și coordonarea Direcției de asistență socială dar nici aici nu face față însă face față la încasarea veniturilor lunare pentru postul deținut.

Buletin de Carei

Poţi scrie şi TU la Ştirea cititorului careian! Ai o informaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? Buletin de Carei îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa redactie@buletindecarei.ro, pe Messenger-ul paginii Buletin de Carei (Facebook) sau pe WhatsApp la numărul 0745.632.939, care să conţină informaţia respectivă și video/foto, iar noi o vom publica! Mulţumim!

Lasati un comentariu