Invitație la deschidere de centru expozițional fotografic la Carei. Organizatorii nu folosesc limba română ca limbă oficială

• publicat la: 12 octombrie 2022
Invitație la deschidere de centru expozițional fotografic la Carei. Organizatorii nu folosesc limba română ca limbă oficială
La Carei va avea loc  Ceremonia de deschidere a Noului Centru Expozițional Global Photographic Union, la Castelul Károlyi  precum și vernisajul Expoziției GPU.
Evenimentul va  avea loc sâmbătă, 22 octombrie 2022, de la ora 18.00, la Castelul Károlyi.
Totodată, duminică,  23 octombrie 2022, la Castelul Károlyi Carei, între orele 10.00 -16.00, va avea loc un atelier fotografic, prezentat de renumitul fotograf grec Manolis Metzakis, având ca  temă fotografia de portret.
Intrarea la toate evenimentele este gratuită.

Organizatorii evenimentului, Global Photographic Union, Fotoclubul Vasile Vénig László și F.C.P.T.C. Gróf Károlyi vă așteaptă cu drag.

Deși apare pe afișul evenimentului ca și organizator, Primăria Carei nu este menționată și în text.

Și de această dată conducerea Primăriei Carei evită folosirea limbii române ca și limbă oficială dar acceptă toate avantajele conferite de statul român în monedă națională. Limba engleză nu este limbă oficială în România, nici măcar la Carei.

Primarul evazionist și președintele clubului foto Venig Laszlo, consilierul municipal și directorul secției Carei a Muzeului Județean Satu Mare, sunt deranjați se pare de limba română și nu pierd  nicio ocazie de a ne arăta acest aspect.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu