Primarul evazionist convoacă ostentativ ședință de CL în ziua în care are loc a 51-a ediție a Cupei 25 Octombrie

• publicat la: 19 octombrie 2022
Primarul evazionist convoacă ostentativ ședință de CL în ziua în care are loc a 51-a ediție a Cupei 25 Octombrie

Careiul este  singura localitate din România unde se desfășoară cea mai longevivă competiție de atletism, fapt atestat de Federația Română de Atletism. Este vorba despre Cupa 25 Octombrie. Conducerea exclusiv UDMR a Careiului precum și președintele Consiliului județean, Pataki Csaba au ignorat TOTAL această performanță la Gala sportului careian. Le picau dinții dacă ar fi felicitat organizatorii prestigiosului concurs de atletism pentru elevi.

Pataki Csaba vine cu temele nefăcute la Gala sportului careian

Cupa 25 Octombrie Carei premiată la GALA Atletismului Românesc ca cea mai longevivă competiție

Cum era de așteptat, primarul evazionist Kovacs, președintele UDMR Carei, calcă în picioare toate manifestările importante organizate de români. Dacă Cupa 25 Octombrie nu era organizată de  un profesor român atunci conducerea primăriei își lua zi liberă ca să participe, nemaivorbind de sumele alocate.

În ziua  în care se desfășoară cea de-a 51-a ediție a Cupei 25 Octombrie la atletism, cea mai longevivă competiție sportivă pentru elevi certificată în România, primarul evazionist a convocat ședință de Consiliu Local. Ostentativ.

Nu se mai ajunge cu banii și vrea să ciupească de unde poate. Consilierii vor avea de aprobat alte sume obraznice pentru avocatul favorit al primarului evazionist deși Primăria colcăie de juriști.

Buletin de Carei

 

 

Lasati un comentariu