Ședință formală de Consiliu Local la Carei. Se folosește sala de căsătorii pentru ședințele aleșilor locali

• publicat la: 31 octombrie 2022
Ședință formală de Consiliu Local la Carei. Se folosește sala de căsătorii pentru ședințele aleșilor locali

Astăzi, 31 octombrie 2022, a avut loc  cea de-a cincea ședință extraordinară a Consiliului Local Carei în aceeași locație folosită ca și sală de cununii adică Sala Festivă cu picturi doar ale personajelor maghiare. Sala de ședințe a Primăriei Carei nu se folosește deși s-ar face economie și la încălzire  și la iluminat. Dar grandomania primarului evazionist, care nu are niciun bun în proprietate, este mai mare decât interesul pentru gestionarea chibzuită a bugetului local. De plătit, plătesc  careienii nu primarul.

Intenționam să specificăm că nu există niciun fel de sonorizare pentru exprimarea consilierilor municipali, aleși locali, dar din moment ce aceștia tac mâlc se pare că nici nu e necesară. Toți consilierii ridică mâna la solicitarea președintelui de ședință, niciunul nu solicită precizări sau detalii legate de proiectele inițiate de primarul evazionist.

La ședința extraordinară de azi nu a participat primarul deși avea mașina parcată în fața intrării în clădirea Primăriei.

Ca de obicei, despre proiectele inițiate de primarul evazionist  în care se ascunde locația terenurilor  nu se scrie un cuvânt pe pagina oficială a Primăriei la rezumatul ședinței de CL deși în sală au fost doi dintre redactorii  presei de casă. Este vorba despre proiectele  5, 6 și 7.

Consilierii locali careieni au mai aprobat indicatorii tehnico-economici și a Devizului General, etapa Studiu de Fezabilitate pentru obiectivul de investiție „ADAPTAREA LA TEREN – BAZA SPORTIVĂ TIP 1”, respectiv pentru obiectivul de investiție „Eficientizarea serviciului de transport public al Municipiului Carei”, participarea în cadrul proiectului cu titlul “REALIZARE PISTE PENTRU BICICLETE ÎN LOCALITĂȚILE CAREI, CAMIN, FOIENI, PETREȘTI, URZICENI, DOBA, MICULA, VIILE SATU MARE, JUDETUL SATU-MARE” precum și modificarea unui proiect anterior ce cuprinde lista obiectivelor publice de interes local finanţate prin contractarea unei finanţări rambursabile interne în valoare de 25.364.086,95 lei.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu