Ziua Recoltei la Carei. VIDEO

• publicat la: 8 octombrie 2022
Ziua Recoltei la Carei. VIDEO

SC Piețe Parcări SRL Carei, având ca acționari Consiliul Local Carei și Fundația Centrul de Promovare a turismului cultural, a organizat azi, 8 octombrie 2022, de la ora 9,00, târgul de produse agroalimentare, în colaborare cu Primăria Carei.

Oferta a fost variată, pentru toate gusturile  și buzunarele.

GALERIE FOTO

Producătorii și comercianții au amenajat standuri care să atragă cât mai mulți cumpărători. Unul dintre cele mai atractive a fost cel al aprozarului din incinta pieței, amenajat cu multă migală de către doamna Mirela Horgoș din Lucăceni. Standul a atras de altfel numeroși vizitatori care au dorit să își facă aici poze datorită frumuseții sale.

Un program atractiv  a fost pregătit de către Casa de Cultură Carei. Au evoluat solistele de muzică ușoară și populară, copii pregătiți de Raluca Păvăluc și ansamblul de dansuri populare Reketye pe un frumos colaj de cântece populare românești.







Nu a lipsit  nici Tombola, un bilet fiind în valoare de 10 lei. Sponsori generoși au pregătit pachete-cadou iar premiul cel mare a constat într-o mașinuță de tuns iarbă.

Nefiind an electoral, au lipsit cu desăvârșire consilierii municipali, oficialitățile. Pe la ora 11,25 și-a făcut apariția primarul evazionist Kovacs dar pentru că nu a fost băgat în seamă de careieni s-a retras la o porție de toros. Doar administratorul pieței, Melinda Avram l-a însoțit prin piață. Ca fapt divers, primarul nu a acordat nici măcar o privire standului tradițional românesc pe  lângă care a trecut.

Deschiderea a aparținut directorului Casei de Cultură, Szucs Jozsef care a prezentat întregul program al zilei.

Nu au lipsit nici produsele lactate, standul fiind amplasat în plin soare.

 

Buletin de Carei

 

 

Lasati un comentariu