Conducere nouă la Asociația Unirea 2009 Carei. Mihai Pintea este noul președinte

• publicat la: 28 ianuarie 2023
Conducere  nouă la Asociația Unirea 2009 Carei. Mihai Pintea este noul președinte

La data de 28 ianuarie 2023, de la ora 10,00, la sediul Asociatiei ”UNIREA 2009 Carei” s-a desfășurat Adunarea generală anuală a membrilor.
În cadrul sedinței, d-nul președinte Marinel Hendea a prezentat bilanțul activităților desfășurate de către asociație în anul 2022.
În continuare, d-nul Mircea Bumb, având funcția de trezorier, a prezentat o dare de seamă a situației financiare.
Ultimul punct din ordinea de zi a adunării, conform statului asociației, l-a reprezentat alegerea conducerii asociației pentru perioada 2023-2025.

Pentru funcția de președinte a fost depusă o singură candidatură și cu unanimitate de voturi, a fost ales președinte d-nul MIHAI PINTEA, iar vicepreședinți, tot cu unanimitate de voturi d-nul BOGDAN ZONOCAN și d-nul ADRIAN BUCUR.
Mult succes noii conduceri. Mii de mulțumiri vechii conduceri a Asociației UNIREA 2009 Carei, d-nului MARINEL HENDEA, d-nului CIULEAN ALEXANDRU și d-nului NICOLAE MOLDOVAN, pentru tot ceea ce au întreprins în numele asociației și le adresăm rugămintea ca, profitând de experiența acumulată, să ajute la continuitatea proiectelor inițiate sau care urmează a fi inițiate.
Este de menționat faptul că, vechea conducere nu a fost schimbată, ci a fost înlocuită întrucât, din motive de ordin personal, nu au mai dorit să candideze pentru funcții de conducere.
În zilele următoare va fi făcut cunoscut tuturor membrilor, calendarul activităților pentru anul 2023. Fiți binecuvântați și nu uitați deviza asociației noastre : ”UNITI SUNTEM PUTERNICI” !

comunicat

.

Noul președinte, Mihai Pintea este o prezență constantă la toate activitățile românești unde are luări de cuvânt foarte bine documentate. Urăm succes noii echipe de conducere!

Buletin de Carei

Lasati un comentariu