Stâlpii de iluminat de pe strada 1 Decembrie 1918 Carei. Alți bani, altă distracție

• publicat la: 3 ianuarie 2023
Stâlpii de iluminat de pe strada 1 Decembrie 1918 Carei. Alți bani, altă distracție

Conducerea Primăriei Carei nu obosește în a ne arăta că nu dă doi bani pe comunitate ci doar pe interesele de grup. La final de an 2022, stâlpii de iluminat de pe calea 1 Decembrie 1918 au fost  înlocuiți cu alții deși erau în perfectă stare cei realizați la Carei de  un producător local. O societate din Cluj Napoca se ocupă de proiectul ,, Programul privind creșterea eficienței energetice a infrastructurii de iluminat public,, proiect votat de consilier  la ședința din 18 august 2022 când s-au votat  și cei 15 mii +TVA +cheltuieli aferente pentru avocatul favorit al primarului evazionist.

Plătim regește două angajate la Direcția de informare  și comunicare dar nimeni nu a citit vreodată vreun comunicat semnat de ele așa că nici acum nu s-a oferit nicio explicație legată de faptul că stâlpii de iluminat realizați de un producător local au fost înlocuiți cu alții, achiziționați cu 17 mii lei bucata.

Doar pentru proiectare și studii de fezabilitate s-au alocat prin proiectul amintit peste 260 mii lei.

Așa arată noul tip de stâlpi achiziționați recent.

Așa arătau stâlpii realizați de Reitler Alexandru din Carei.

Nu putem avea așteptări  de la  un primar care a venit în Carei în anii 80, a primit de la partidul comunist  o casă naționalizată și a reușit să falimenteze cinci societăți de producție cu același obiect de activitate iar impozite și taxe locale nu plătește din 2008 încoace. De doi ani s-a mutat din Carei în Urziceni Pădure acolo unde fiul său a achiziționat peste 7 ha de teren.

Banul public se scurge către grupurile de interes, deturnarea de fonduri dela piața agroalimentară  a ajuns în buzunarele destinatarului iar paguba o plătesc careienii! Nu degeaba se ascund achizițiile publice și proiectele derulate de Primăria Carei. Atitudine de tâlhari! De peste 10 ani de zile  nu s-a mai ținut la Primăria Carei nicio conferință de presă iar program de audiențe  nu mai există de la instalarea cuplului dictatorial Kovacs-Keizer.

Din moment ce plătim salariile angajaților din Primărie prin taxele și impozitele anuale cu care cotizăm la bugetul local, solicităm postarea tuturor informațiilor de interes public pe site-ul și pagina Primăriei Carei precum și implicarea Instituției Prefectului Satu Mare pentru buna desfășurare a activității organizației guvernamentale care este Primăria Carei.

Buletin de Carei

 

 

Lasati un comentariu