Trotuare și guri de canal unice la Carei sub administrația Kovacs-Keizer. Nu luați exemplu

• publicat la: 20 ianuarie 2023
Trotuare și guri de canal unice la Carei sub administrația Kovacs-Keizer. Nu luați exemplu

Priviți ce canalizare ,,model,, au făcut pe strada Morii! Alta ca ea nici că se mai găsește….Un model de ,,așa nu,,! Nici trotuarele  nu sunt de lepădat…

Primarul evazionist se laudă cu proiecte de zeci de milioane de euro atrase dar dacă ne uităm cum sunt realizate lucrările prin cartiere și pe străzile orașului ne punem întrebarea….pe ce anume s-au cheltuit banii? Dacă din 2008 și până în 2023 primarul nu a reușit să asigure condiții decente de circulat pentru toți careienii atunci nu ne mai mirăm că nu a fost capabil să își păstreze niciuna din cele 5 societăți de producție deținute.

Tandemul Kovacs-Keizer să facă bine și să respecte toți locuitorii Careiului pentru că fără locul de muncă din Primărie erau și acum nebăgați în seamă. Și-au aranjat membrii familiei prin posturi calde și bine plătite la Prefectură, Consiliu Județean sau alte instituții  dar de careienii care sunt obligați să circule prin noroaie pe străzile lor  nu se preocupă. Din 2008 încoace au avut alte priorități.

Din ce și-ar mai lua salariile cei din Primărie dacă careienii nu ar plăti taxe și impozite locale 1 an de zile? Rețineți, primarul evazionist nu plătește din 2008 taxe și impozite locale.

Indiferența tandemului Kovacs-Keizer față de situația careienilor care locuiesc în condiții de Ev Mediu pe strada Morii se certifică prin numeroasele informări de-a lungul anilor. Deci nu se poate spune că nu au știut ci că nu au vrut!

Strada Morii din Carei după ploaie

FOTO. Cum se poate circula pe strada Morii din Carei?!

Refuzaţi de Primăria Carei locuitorii de pe strada Morii au mers în audienţă la biroul parlamentar de la UDMR Carei

Strada Morii din Carei. Impozite de municipiu dar condiţii de sat uitat de lume

 

Buletin de Carei

Lasati un comentariu