Gunoaie în formă continuă de ani de zile în zona Gării CFR Carei

• publicat la: 4 martie 2023
Gunoaie în formă continuă de ani de zile în zona Gării CFR Carei

În fața Gării CFR Carei tronează grămezi de gunoaie fără ca administrația locală să fie deranjată. Șeful de la Urbanism cu soția director tehnic și cu fiica și ginerele primarului sunt mai preocupați de a cumpăra terenuri în jurul parcului Șomoș pentru care au accesat proiect cu fonduri nerambursabile. Orașul arată deplorabil, mai ales dacă intri prin cartiere sau în zonele de ieșire/intrare localitate.

Pe cine să dăm în judecată pentru mizeria și gunoaiele ce cresc de ani de zile pe domeniul public din Carei din apropierea Gării CFR dar nu numai? Nu degeaba refuză să își publice Raportul de Activitate primarul evazionist Kovacs și viceprimarul Keizer, traseist politic.

GALERIE FOTO

GARDA de Mediu comisariatul Satu Mare nu deranjează conducerea exclusiv UDMR din Republica de la Carei. Să fie adevărat că evazionistul este susținut de informatorul șef din grupul de la Sălaj? Doar așa  s-ar explica lipsa de intervenție a instituțiilor guvernamentale la Carei, orașul unde amenințarea cu moartea este considerată de un procuror ca fiind ceva natural.

În acele spații insalubre au locuit  oameni. Fără sursă de apă. Fără contoare de curent. Curentul electric  era asigurat prin cablu tras de pe strada Ecoului, de la fosta locație a ultimei societăți a primarului evazionist. Să nu care cumva să credeți că societatea de distribuție de electricitate a reacționat. S-a pus batista pe țambal la fel ca în cazul accidentului mortal de muncă din centrul Careiului.

Grupul Distribuție ELECTRICA-Primăria Carei protejat la nivel înalt. Consum necontorizat de curent electric

Primăria Carei renunţă la SOMAŢIA de Plată pentru CURENT ELECTRIC şi sugerează plata a 100 lei lunar. Curtea de Conturi a ieşit din curtea Primăriei

Mai stau și acum acolo 5 persoane. Nu au altă variantă. Persoanele fără adăpost din Carei trebuie să fie  pe placul conducerii direcției de asistență socială și a viceprimarului Keizer ca să fie ajutate. Nu e de glumă cu așa ceva la Carei, orașul din a cărui conducere  nu face parte niciun român.

Gunoaiele se descarcă în continuare pe terenul de lângă Gara CFR. Noua groapă de gunoi a orașului s-a mutat la Gara CFR Carei?

Buletin de Carei

 

 

 

Lasati un comentariu