Pentru a urmări ședințele online ale Consiliului Local Carei Prefectura îndeamnă la solicitări scrise

• publicat la: 11 martie 2023
Pentru a urmări ședințele online ale  Consiliului Local Carei Prefectura îndeamnă la solicitări scrise

Alianța PSD-UDMR funcționează ca unsă. Baronul local Kovacs, primar evazionist și președinte al UDMR Carei are susținere necondiționată și din partea Instituției Prefectului Satu Mare.

Prefectul Roca, din partea PSD, cel care acceptă să stea alături de primarul evazionist Kovacs fără însemnele oficiale în cadrul unei ceremonii de înmânare titluri Pro Urbe, semnează o adresă prin care răspunde solicitării noastre  de a se face publice și ședințele Consiliului Local Carei în format online spunând că cine e interesat de a vedea ședințele să facă bine și să le ceară de la Primăria Carei.

 

Nenea Radu, păi nu este Primăria Carei o organizație guvernamentală care lucrează pentru cetățeni iar ședințele Consiliului Local sunt publice? Veniți la Carei la protocoalele Primăriei și nu dați importanță faptului că pe clădirea Primăriei avem plăci care nu au însemne naționale iar acum vreți să puneți careienii să facă cereri la Primărie dacă vor să urmărească ședințele de Consiliu Local?

Nu vreți să supărați UDMR Carei sau pur și simplu nu vă pasă de careieni și de respectarea caracterului public al ședințelor de Consiliu Local Carei?

Sunteți un intelectual în putere, în plină ascensiune politică, ce vă împiedică să asigurați o transparență în raportul administrație locală – cetățeni din Carei?

Postăm atât Minuta cât și Procesul Verbal al ședinței din 21 februarie 2023 și trageți dvs concluziile dacă ședința a fost una formală sau în format online.

Cei trei semnatari ai adresei ,,formale,, nici că au băgat de seamă că nu există actualizate Achizițiile Publice, proiectele de hotărâre, lipsește CV-ul primarului și al viceprimarului ( amândoi de la UDMR Carei) , că nu apare Raportul Poliției Locale  pe anul 2022, nu apare Raportul Prefecturii privind cercetările legate de mirosul pestilențial din oraș, etc. Trebuie să facem adresă către Primăria Carei ca să putem să vedem cum se cheltuie banul public?

Pentru conformitate, nu ne interesează opțiunile și alianțele politice ale reprezentanților guvernamentali din teritoriu atâta timp cât ele  nu aduc atingere comunității locale, demnității cetățenilor și considerăm că fiecare careian are dreptul  de a urmări desfășurarea ședințelor aleșilor lor municipali nu compunerile numite  Minute și Procese Verbale. Dacă la Primăria Municipiului Satu Mare se poate asigura transmiterea în direct a ședințelor CL în format online de ce nu ar fi posibil și la Carei?

Minuta februarie 21

PV februarie 21

 

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu