Poliția Locală Carei stă de pază și noaptea la statuia politicianului maghiar

• publicat la: 6 aprilie 2023
Poliția Locală Carei stă de pază și noaptea la statuia politicianului maghiar

Un cetățean revoltat ne-a semnalat faptul că o mașină a Poliției Locale stă de pază în parcarea Primăriei Carei în fața statuii pentru a cărei dezvelire vine președinta Ungariei în data de 12 aprilie 2023. Un echipaj plătit din banii careienilor va sta nopți întregi în parcarea Primăriei Carei timp de  o săptămână?

Se pare că Primăria Carei știe cu cine are de-a face prin oraș mai ales că nu a făcut public niciodată numele celui care a vandalizat clădirile cu înscrisuri antiKovacs pe vremea când se tăiau sute de arbori din Parcul Dendrologic. Nu s-a făcut public nici numele celui care a vandalizat crucile eroilor români din cimitirul central, nici ale celor care furau și incendiau coroane luate de la Monumentul Ostașului Român, nici a celui care fura mereu coronițele cu tricolor de la bustul lui Simion Bărnuțiu sau a celui care punea coroane uscate pe capul lui Avram Iancu.

Poate ar trebui să trimită și Prefectura Satu Mare supraveghetori la Primăria Carei pentru a se asigura că se folosește limba oficială atât pentru invitații scrise cât și pentru exprimările pe domeniul public. Nu doar înainte de vizitele private ale oficialilor din Ungaria ci și pe parcursul anului…până le intră în reflex celor din conducere că localitatea Carei face parte din România, țara care le asigură veniturile lunare.

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu