Un artist din Ungaria este arătat cu degetul de primarul din Carei pentru amplasarea ilegală a grupului statuar din fața Primăriei

• publicat la: 25 aprilie 2023
Un artist din Ungaria este arătat cu degetul de primarul din Carei pentru amplasarea ilegală a grupului statuar din fața Primăriei

Primarul ,,nu provocați maghiarii,, cu reținere lunară de 30% pe venit pentru neplata datoriilor la bugetul de stat îl pune în postura de Acarul Păun pe artistul maghiar care a făcut statuia politicianului Kolcsey.

De această dată nu mai emite un comunicat de presă, deși plătim 2 doamne la departamentul de informare și comunicare din Primăria Carei, ci se lansează în tot felul de declarații atât în presa din Ungaria cât și în cea județeană. Evazionistul Kovacs nu a fost  niciodată un profesionist, dovadă cele 5 societăți de producție falimentate. Minciuna și discriminarea sunt politicile sale de căpătâi.

Cică  nerespectarea condițiilor emise de Ministerul Culturii nu au fost cu rea intenție ci ,,o scăpare a artistului care si-a luat libertatea de a pune inscriptia cu strofa din Imnul Ungariei si de a pune cele două bucati de piatră ca piedestal sub statuie,,   si sub coloana frântă…au prezentat sătmărenii de la Știrile Zilei Satu Mare.

.

Deci în Republica de la Carei primarul nu știe ce se petrece pe domeniul public din fața Primăriei Carei! Vine un artist din Ungaria  și face ce îl taie capul fără ca primarul să aibă curajul de a reacționa.

Primarul udemerist și evazionist Kovacs nu mai locuiește în Carei de peste 2 ani de zile. S-a mutat la țară, la Urziceni pădure, acolo unde băiatul său a cumpărat mai multe hectare de teren. Primarul Kovacs nu are nici măcar  o greblă pe numele său darmite  o casă. La Urziceni Pădure face naveta cu mașina primăriei Carei deci face naveta pe banii careienilor fără ca cineva să ne întrebe dacă suntem sau nu de acord cu modul de cheltuire al banilor noștri. Propunem UDMR Carei să facă chetă și să plătească atât deplasările atâtor forțe de ordine  la Carei pentru data de 12 aprilie 2023 în condițiile  în care cu o zi înainte s-a declarat ca nefiind  legal amplasat grupul statuar. Să facă chetă și să plătească și fițele primarului din Carei, președintele lor, pentru deplasările zilnice  în altă localitate decât municipiul Carei.

Cheltuieleile cu procesul dorit de evazionistul Kovacs să fie suportate de el și de fanii săi. Careienii nu au greșit cu nimic ci primarul care a lăsat să facă ce vrea un artist din Ungaria.

Așteptăm comunicatul UDMR care să explice atitudinea  președintelui UDMR Carei privind amplasare de grup statuar fără avize legale  și de instigare împotriva  unor cetățeni români.

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu