INFO-TRIP LA CAREI

• publicat la: 22 iunie 2023
INFO-TRIP LA CAREI

Un eveniment organizat pentru a doua oară la Carei, cu scopul dezvoltării turismului local va debuta mâine, 23 iunie 2023. Unii dintre cei mai importanți influenceri din România, Ungaria și Italia, ajung în Carei.

În perioada 22-25 iunie, respectiv 29 iunie – 2 iulie 2023, orașul Carei vă găzdui un eveniment tip INFO-TRIP, destinat influencerilor din România, Ungaria și Italia. Info Trip-ul reprezintă o nouă acțiune importantă inclusă în proiectele derulate anul acesta, la Carei, în scopul dezvoltării turismului local.

Descrierea evenimentului

Infotripul presupune o vizită, la invitația echipei Visit Carei, din cadrul Centrului de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi”, prin care invitaților li se prezintă atracțiile orașului și ale zonei. Infotripurile sunt cele mai populare metode de a face cunoscută o destinație, prin oferirea participanților o experiență de vacanță, cât mai completă, ca aceștia să înțeleagă și să simtă cât mai autentic posibilitățile și avantajele unei destinații turistice, iar mai apoi să le promoveze.

Obiective

Infotripul Visit Carei reprezintă una dintre inițiativele offline și online, concepută cu scopul consolidării strategiei de promovare a orașului Carei. Obiectivul principal al acestuia este, pe de-o parte, promovarea programului ”ZileLaCarei”, cu scopul informării potențialilor turiști cu privire la beneficiile acestuia. Pe de altă parte, este o oportunitate considerabilă de a pune orașul pe harta turistică a României, prin promovarea pe platformele dedicate turismului.

Acest city-break special oferit invitaților va include vizitarea principalelor obiective turistice din oraș, dar și din zonă, cu focus spre Castelul Károlyi, Parcul Dendrologic, Ștrandul Termal, dar și a experiențelor culinare și a serviciilor turistice. Printre experientele de care vor avea parte invitații sunt cele de care pot beneficia și turiștii la Carei: o vizită și cină la castel, o ședință de echitație la manejul care datează din secolul al XVII-lea, program de relaxare la ștrandul Carei, vizită ghidată la Mănastirea Franciscană Sf. Anton din Căpleni. Niciun obiectiv românesc din zona Carei nu este inclus în program. Nici măcar Muzeul Moților din Marna Nouă.

 Evenimentul va începe vineri, 23 iunie 2023, la ora 10.00, cu vizitarea primului obiectiv turistic major, un simbol al Careiului: Monumentul Ostașului Român. Poate va fi o ocazie de a salva parcul din jurul Monumentului de for public, parc căruia un primar datornic, specializat în falimentări de societăți de producție,  i-a pus gând rău și vrea betoane  în loc de spații verzi.

Invitații din cadrul INFO-TRIPULUI reprezintă nume sonore din domeniul turismului și al social media: reprezentanții blogurilor de turism Calator in bascheti (peste 1 milion de urmăritori), reprezentanții blogului de turism Aer De Vacanta (peste 479 mii de urmăritori), fotograful de călătorie Daniel Marian Visual.DDM (10 mii de urmăritori), reprezentanta blogului de turism Calatoreste cu Emma (23 mii urmăritori), reprezentanta blogului de turism Rox Adventures (peste 198 mii de urmăritori), respectiv creatorii de conținut Karin Dragos (peste 329 mii de urmăritori), bloggerii de turism/travel: Travellina (Ungaria) (peste 23 mii de urmăritori), Spabook (Ungaria) (peste 16 mii de urmăritori), NorinAround (Ungaria) (peste 61 mii de urmăritori), Antonio Di Maiolo (Italia) (peste 200 mii de urmăritori).

Vă reamintim că în urmă cu trei săptămâni, Visit Carei a lansat ediția a treia a #ZilelaCarei, programul de reduceri și beneficii prin care vizitatorii care se cazează cel puțin o noapte vara aceasta la unitățile de cazare partenere, se pot bucura de o experiență specială și completă.

Lasati un comentariu