Amenințări cu ,,organe competente,, pentru informări despre incidentul de la Liceul Teoretic

• publicat la: 20 septembrie 2023
Amenințări cu ,,organe competente,, pentru informări despre incidentul de la Liceul Teoretic

 

Doamne ferește ce mai deranj pentru un cititor cu minte înfierbântată pentru că am menționat că incidentul de la Liceul Teoretic  a avut loc într-o clasă de secție maghiară.

La Liceul Teoretic Carei o profesoară a fost lovită de un elev din clasa a V-a

De parcă acolo nu sunt tot elevi de 12 ani la fel ca la alte secții. Jozsibacsi ne amenință cu ,,organele competente,, …poate altele decât cele care ar trebui să constate că primarul este un evazionist sau că la piața agroalimentară ce aparține de Primăria Carei s-au deturnat fonduri uriașe sau că practică dublă accesare de proiecte pentru același obiectiv.

Așteptăm cu interes reacția ,,organelor competente,,…poate așa mai află și ele ce se petrece în Careiul condus dictatorial doar de udemeriști.

Nu este pentru prima dată când ne confruntăm cu amenințări directe pentru faptul că oferim informații reale. S-a făcut chiar pagină de Facebook ,,Morte soților Ciută,, în cel mai pur stil mafiot. Ni s-au făcut chiar plângeri penale de către consiliera avocat de la UDMR, Eva Mărginean din Baroul Satu Mare sau de către agentul de poliție ce acționează la ordin. Amândoi s-au făcut de tot râsul pentru că nu au avut nimic concret cu care să își susțină plângerile penale.

Făcătura cu ,,polițista falsă în piața Carei ,, nu a putut fi dovedită de Poliție și Parchet

Cum se fabrică la Carei un dosar penal în timp record și cum ajunge să fie clasat din lipsă de probe

Avocat Eva Mărginean din Baroul Satu Mare pierde în fața inginerului mecanic Daniela Ciută

Buletin de Carei,

mereu în slujba comunității

 

Lasati un comentariu