Fostul primar Beko Tamas a trecut la cele veșnice. Primăria Carei rămâne fără eminența cenușie

• publicat la: 25 septembrie 2023
Fostul primar Beko Tamas a trecut la cele veșnice. Primăria Carei rămâne fără eminența cenușie

Eminența cenușie a Primăriei Carei, fostul primar și administrator public, ing. Beko Tamas, s-a stins din viață prea devreme, la vârsta de 66 de ani. A fost singura persoană care oferea explicații la ședințele CL Carei din punct de vedere economic.

Absolvent al Politehnicii Cluj Napoca, specializarea Tehnologia Construcţiilor de Maşini (TCM), și-a început cariera la TRUM Carei. A avansat pe treptele ierarhice până la funcția de director general.

,,Timp de două mandate, în perioada 2000- 2008, a deținut funcția de primar al Careiului, punându-și amprenta asupra dezvoltării acestuia. Până în 2008 a deținut  și funcția de președinte al UDMR Carei dar a fost ,,înlocuit,, de actualul primar care trebuia să câștige alegerile  pentru a  nu rămâne pe drumuri, la cheremul justiției.

Ulterior, ing. Beko Tamas a deținut funcția de administrator public al municipiului, calitate în care a contribuit masiv la modernizarea și dezvoltarea acestuia prin intermediul proiectelor finanțate din fonduri europene.

Un om plin de viaţă, un profesionist în administrația publică, dedicat şi apreciat, a cărui memorie va rămâne veşnică în sufletele celor care l-au cunoscut,, notează Primăria Carei. După îmbolnăvirea lui, proiectele au conținut mereu nereguli, semnalate de ministerul dezvoltării, motiv pentru care tandemul Kovacs-Keizer a apelat la avocatul sătmărean, fost jurist al primăriei sătmărene.

Sincere condoleante familiei îndurerate!
Dumnezeu sa îl odihnească în pace!

Lasati un comentariu