Ședință a CL Carei ținută ascunsă de ochii careienilor

• publicat la: 6 septembrie 2023
Ședință a CL Carei ținută ascunsă de ochii careienilor

Haos la Primăria Carei. Angajații plătiți din banii careienilor se ocupă de afacerile  lor în timpul programului de lucru și nu mai au timp să posteze la timp anunțurile pentru ședințele de Consiliu Local . Așa că anunțul pentru ședința de îndată de azi a fost postat chiar la ora începerii ședinței.

Conducerea exclusiv UDMR a Primăriei Carei are doar sprijinul guvernului și nu se deranjează să respecte comunitatea careiană.

Singurul proiect de pe Ordinea de  Zi a fost cel de Modernizare a Pieței agroalimentare, proiectul scos de pe agenda unei ședințe anterioare pentru că a fost pus în mapa consilierilor cu o oră înainte de începerea ședinței.

Ca să fie siguri că nu va participa nimeni din partea presei, primarul a convocat ședința online dar nu a fost transmisă în direct.  Se teme ca necuratul de tămîie evazionistul Kovacs de  ședințele publice. Deja nici nu își mai poate ascunde deranjul.

Recomandăm susținătorilor și simpatizanților  lui să facă bine și să îi plătească datoriile la bugetul de stat pentru care are reținere lunară pe venit de 30% din anul 2008 încoace. Pentru că președintele UDMR este  un evazionist cu acte în regulă, datornic la bugetul de stat, nu plătește taxe și impozite  locale și nici măcar nu stă în Carei.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu