A pornit spre Carei ,,Ștafeta Veteranilor,, Traseul Roșu

• publicat la: 9 octombrie 2023
A pornit spre Carei  ,,Ștafeta Veteranilor,, Traseul Roșu

Eroii, înaintea tuturor! Patria, înainte de toate!

Ștafeta Veteranilor Invictus, ajunsă la a X-a ediție, se desfășoară anul acesta în perioada 4-25 octombrie. Evenimentul este organizat anual, la nivel naţional, de către Asociația Voluntarilor Invictus, cu scopul de a promova eroii de ieri și de astăzi, prin intermediul sportului.

Traseul roșu  a pornit din Călărași, a ajuns deja la Fetești, Constanța și se îndreaptă spre Tulcea, Brăila/Galați, Buzău, Focșani, Bârlad, Bacău, Piatra Neamț, Iași, Botoșani, Suceava, Câmpulung Moldovenesc, Vatra Dornei, Bistrița, Dej, Baia Mare, Satu Mare. Vor ajunge la  Carei de Ziua Armatei României, prezentând, pe parcurs, onorul, tuturor eroilor de ieri și de azi.

Ștafeta Invictus a fost predata la Constanța de către militarii de la Baza 86 Aeriană Borcea , însoțiți de membrii de la , Asociatia Sportiva Feteștiul Alearga , Medgidia Running și alți voluntari Invictus Romania !

Ștafeta va ajunge la Carei pe 25 octombrie!

Pe parcurs s-au alăturat militari de la Depozitul 340 Mixt Murfatlar și de la Brigada 9 Mecanizată ,,Mărășești’’.

GO INVICTUS!


Peste 500 de voluntari Invictus, civili și militari din întregul Sistem Național de Apărare, Ordine Publică și Siguranță Națională, purtători ai ştafetei, alergători şi ciclişti, parcurg mai bine de 3 300 de kilometri, pe trei trasee – albastru, galben şi roşu. Traseele pornesc de la Pitești, București și Călărași și vor ajunge toate la Carei, în ziua de 25 octombrie.

Cel mai important moment va avea loc de Ziua Armatei, pe 25 Octombrie, la Carei, unde Ştafeta Veteranilor Invictus va prezenta simbolic onorul tuturor eroilor de ieri și de astăzi.

Considerație  pentru acțiunile anuale ale Ștafetei Veteranilor, pentru toți cei implicați, pentru toți cei animați de sentimente patriotice!

Daniela Ciută

„Ștafeta Veteranilor” va sosi la Carei de Ziua Armatei

Lasati un comentariu