La Satu Mare s-a intonat doar imnul Ungariei nu și al României la un eveniment pe domeniul public

• publicat la: 31 octombrie 2023
La Satu Mare s-a intonat doar imnul Ungariei nu și al României la un eveniment  pe domeniul public

La Satu Mare, o localitate din România, nu s-a intonat și imnul României la  o activitate pe domeniul public ci doar imnul Ungariei. Probabil pentru a-l impresiona pe Semjén Zsolt din guvernul maghiar.  Așteptăm reacția Instituției Prefectului Satu Mare, reprezentantul guvernului în teritoriu.

Probabil că celor de la UDMR nu le-a trecut supărarea pentru că în 12 aprilie 2023 la Carei nu le-au ieșit pasențele și s-a cântat și Imnul de stat al României împreună cu sute de români ce fluturau steaguri tricolore și cereau limba română în exprimare așa că la Satu Mare, la dezvelirea unei statui a lui Petofi Sandor cu sabia  în mână,   s-a intonat doar imnul Ungariei.

Chiar deranjează intonarea imnului țării în care s-a amplasat statuia și unde ONG-ul UDMR beneficiază de subvenții constante și impresionante?  Cum poți face apel la toleranță, bună înțelegere și respect reciproc dacă primarul dă alt semnal?

Potrivit legislației în vigoare,  Art. 16. ,,Imnul naţional al altor state se intonează numai cu prilejul vizitelor, festivităţilor şi ceremoniilor oficiale cu caracter internaţional, împreună cu imnul naţional al României,,.

Guvernul Ciolacu nu e cu nimic mai breaz decât alte guverne care guvernează în genunchi și nu au pic de demnitate!

Buletin de Carei

Petoffi Sandor cu sabia în mână are statuie la Satu Mare

VIDEO

 

 

comentarii

de Anonim1 la 4 noiembrie 2023 - 13:25

Se pare că trăim în Ungaria, nu în România!!! Doamne ce vremuri trăim!!! Mai bine v-ați fi dus cu statuia lui Petofi Sandor cu sabia acolo în Ungaria, pe meleagurile românești să nu se intoneze imnul statului? Nu am nimic cu nimeni, dar și faptul că statuia amplasată recent, e mult mai urâtă decât cea dinainte. Eu cer demolarea acestei statui, în calitate de locuitor al Sătmarului. Mai bine ați fi făcut tot un bust, nu o statuie cu sabia!!! Cer demolarea statuii recent amplasate!!! Dumnezeu ajute dreptății!!!

Raspunsuri

Lasati un comentariu