Primăria Carei ține seama de semnalările Buletin de Carei. Funcționarul 3 în 1

• publicat la: 18 octombrie 2023
Primăria Carei ține seama de semnalările Buletin de Carei. Funcționarul 3 în 1

Cu toată cenzura de care are parte  Buletin de Carei se pare că informațiile ajung și la Primăria Carei care reacționează și se chinuie să aducă la cunoștința contribuabililor ceea ce  nu se dorește a fi cunoscut.

După apariția articolului de ieri,  ,,Ciolacu și trupa sa de guvernanți nu au control asupra Primăriei Carei,,   a început să facă ochi și administratorul site-ului primăriei Carei, astfel că au apărut atât Minuta ședinței din 13 octombrie 2023 cât și proiectele de hotărâre supuse votului ( nu dezbaterii) în ședința online. Ședința online din 13 octombrie 2023 nu este nici acum făcută publică iar din Minuta ședinței nu reiese că aceasta ar fi fost desfășurată online! Probabil cei din conducere sunt prea ocupați cu proiectul de batjocorire a Monumentului Ostașului Român și cu procesul din 24 octombrie 2023 împotriva Ministerului Culturii privind grupul statuar cu inscripția din Imnul Ungariei în fața Primăriei Carei.

Ciolacu și trupa sa de guvernanți nu au control asupra Primăriei Carei

Achizițiile Publice sunt inexistente încă la Primăria Carei în anul 2023.

Se pare că motivul pentru care apar atât de greu proiectele de hotărâre cu Rapoartele  de Specialitate e legat de persoana care le semnează.

Avem de-a face la Primăria Carei cu o persoană 3 în 1 care este  și director economic, și contabil șef și serviciu de contabilitate. Dacă mai punem la socoteală că e și soție de consilier județean UDMR, director de școală careiană, putem spune că e chiar 4 în 1.

Buletin de Carei

  • Buletin de Carei se confruntă cu cenzura pe rețelele de socializare și pe internet. 
  • Intrați zilnic direct pe site pentru a vă informa. Contactați-ne: AICI.
  • Dacă apreciați munca noastră, vă invităm să dați un Like și să distribuiți pagina de Facebook.

 

Lasati un comentariu